29 Ιαν 2016

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Βέροιας στο πλευρό των αγροτών


Το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών. Η επίθεση που δέχονται όλα τα χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα με το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό και τις συντάξεις και ειδικά η Αγροτιά  που καθημερινά δίνει μάχη κάτω από σκληρές συνθήκες, είναι άθλια και δεν θα μείνει αναπάντητη.
Οι αγρότες και οι μικροκαλλιεργητές είναι η παραγωγική βάση της χώρας μας και δεν θα επιτρέψουμε την εξόντωσή τους με στόχο να συγκεντρωθεί η αγροτική παραγωγή στα χέρια λίγων.
Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί τους και ζητάμε την απόσυρση αυτού του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.
Επόμενος βασικός σταθμός της αγωνιστικής μας πορείας θα είναι η πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη. Πάμε με όλους όσους στοχεύουν μαζί μας τον ίδιο αντίπαλο.
Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής αυτής της πολιτικής από τους εργαζόμενους, αγρότες, άνεργους , νέους , που όλους τους ενώνουν τα ίδια συμφέροντα.

Κοινός αγώνας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Θα είμαστε στο πλευρό τους συμπαραστάτες.
Προς τούτο εκπρόσωποι του Σωματείου θα επισκεφτούν τους αγρότες στη περιοχή Κουλούρας.
                    ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
 Πρόεδρος   Βοργιατζίδης Ιωάννης                    Μέλη
Αντιπρόεδρος Μπρανιώτου Ιωάννα       Κωνσταντινόπουλος Βασίλειος Γραμματέας    Συμεωνίδης Ιωάννης                    Ντουμάνης Ιωάννης
Ταμίας  Βενιόπουλος Σωτήρης        Γάκης Δημήτριος