BINTEO-Ακούστε τι είπαν οι πρόεδροι των αγροτών της Ημαθίας σήμερα στην κατάληψη έξω από τον ΟΓΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

BINTEO-Ακούστε τι είπαν οι πρόεδροι των αγροτών της Ημαθίας σήμερα στην κατάληψη έξω από τον ΟΓΑ

Έξω από το υποκατάστημα του ΟΓΑ, στην οδό Αλ. Παπαναστασίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη βρίσκονται αυτή την ώρα αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.
Όπως τόνισε ο Τάσος Χαλκίδης, πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, τα μέτρα που προωθούνται, αποτελούν ταφόπλακα για τον κλάδο, ενώ σε λίγη ώρα θα παραδόσουν στον διευθυντή του υποκαταστήματος σχετικό ψήφισμα και θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου.
Σε κοινή γραμμή έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας, Μάκης Αντωνιάδης, η αύξηση των εισφορών είναι δυσβάσταχτη και έτσι ''δεν μένει τίποτα''.
Τέλος, ο πρόεδρος Πρωτοβουλίας Αγροτών, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, τόνισε πως ο ΟΓΑ πρέπει να μείνει ένα υγιές ταμείο, που να μπορεί να εξυπηρετεί τον κόσμο, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με μια αναδιάρθρωση του Οργανισμού, αλλά και με ρυθμίσεις οφειλών.
Να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιούνται ανάλογες κινητοποιήσεις αγροτών και σε άλλα υποκαταστήματα του ΟΓΑ σε όλη τη χώρα, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους.
Δείτε τα βίντεο του Thestival:
  •  

Post Bottom Ad

Σελίδες