Γαϊτάνος: «Απαξίωσε τη Βέροια ο Καρυπίδης» (audio - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γαϊτάνος: «Απαξίωσε τη Βέροια ο Καρυπίδης» (audio



Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Γαϊτάνος. 

Ο πρώην προπονητής της ομάδας της Ημαθίας αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Θόδωρο Καρυπίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κύριος Καρυπίδης απαξίωσε την ομάδα της Βέροιας και αυτό το δείχνουν οι ενέργειες του. Δεν σεβάστηκε τη Βέροια ο Θόδωρος Καρυπίδης. Εμένα σαν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με ενοχλεί η παρουσία του κύριου Καρυπίδη. Δεν νομίζω ότι είναι ποδοσφαιρικός άνθρωπος. Όσο πιο γρήγορα πάρει τις αποφάσεις του τόσο το καλύτερο. Το χρήμα δεν είναι σιγουριά είναι προϋπόθεση. Πέρυσι η ομάδα σώθηκε τελευταία στιγμή, όπως και η Ειρηνούπολη που απέτυχε παταγωδώς την προηγούμενη χρονιά. Δεν χτίζονται οι ομάδες μόνο με μεταγραφές και επενδύσεις… »

«Η έλλειψη φιλοσοφίας δημιουργεί κάποιες απρόσωπες ομάδες, στη Βέροια πλέον δεν υπάρχει πλέον συναίσθημα, δεν είναι ομάδα της πόλης, είναι ένας μεγάλος αριθμός ξένων παικτών, δεν έχει ζεστασιά η ομάδα που κτίζουν. Το σχέδιο αυτό δεν ανταποκρίνεται σε μία επαρχιακή ομάδα που πρέπει να κινηθεί με μία διαφορετική φιλοσοφία. Να γυρίσει ο Μπράβο σε αυτή την ηλικία στη Βέροια, να κάνει τι»; Αναρωτήθηκε ο κύριος Γαϊτάνος και συνέχισε λέγοντας: «Είναι δυνατόν η ομάδα να κινδυνεύει και να λέμε ότι φταίει ο καημενός ο Γεωργιάδης; Γιατί να φταίει ο Γεωργιάδης;» αναρωτήθηκε ξανά ο Στέφανος Γαϊτάνος.

«Η ΑΕΚ είναι ο Μελισανίδης, ο Ολυμπιακός είναι ο Μαρινάκης, η Βέροια είναι ο Καρυπίδης, μέσα σε ένα χρόνο δεν μπορείς να λες κάνω σοβαρή επένδυση και πηγαίνεις και αναλαμβάνεις άλλη ομάδα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά… Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε ένα γήπεδο να βγάζεις λόγο σε παίκτες μίας άλλης ομάδος και μετά να έρχεσαι στη Βέροια και να λες είμαι πρόεδρος της. Αυτές τις κινήσεις του κύριου Καρυπίδη δεν με εμπνέουν, τις βλέπω παράλογες. Δεν με βοηθάνε να εκτιμήσω την όποια προσφορά του στην ομάδα της Βέροιας. Εμένα δεν με πείθουν οι ποδοσφαιρικές του σκέψεις» είπε για τον πρόεδρο της Βέροιας ο Στέφανος Γαϊτάνος.
- See more at: http://mobile.metrosport.gr/article/gaitanos-apaxiose-ti-veria-o-karipidis-audio#sthash.D8V5vc6d.dpuf

Post Bottom Ad

Σελίδες