Aπο το σπίτι…στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις χειροποίητων κοσμημάτων !Η Λίνα Τουπεκτσή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Aπο το σπίτι…στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις χειροποίητων κοσμημάτων !Η Λίνα Τουπεκτσή

Μέσα σε 3 χρόνια….χωρίς μαγικά φίλτρα αλλά με άπειρες ώρες δουλείας, πάθος, πιστή, φαντασία και όραμα, τα χειροποίητα κοσμήματα linasexclusive.gr της σχεδιάστριας Λίνας Τουπεκτσή έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά των γυναικών. Προσιτά, όμορφα και ποιοτικά ταυτόχρονα, κάνουν το χειροποίητο κόσμημα να μην είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Ανάγκη για μια μικρή στιλιστική προσθήκη που θα αναδείξει τον καλύτερο σας εαυτό και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Ψυχή όλων αυτών η Λίνα, μια γυναίκα που ξεκίνησε να εργάζεται μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, προχώρησε με σταθερά βήματα αυτά τα 3 χρόνια και φτάνει σήμερα να συμμετέχει ως βιοτεχνία στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα την «Μοstra Rota & Δωροέκθεση» 29.1 με 1.2 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, με στόχο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων Linasexclusive να επεκταθεί ακόμα περισσότερο.
Το 2016 φέρνει όμως ακόμα μια τεράστια καταξίωση για την ίδια την δημιουργό. Η αποδοχή και συμμετοχή της στην μεγαλύτερη πλατφόρμα Ελλήνων σχεδιαστών-παραγωγών σύγχρονου κοσμήματος της κας Μαίρης Σαμόλη μέσω της 3ης έκθεσης με όνομα «Α Jewel Made A Greece» που θα παρουσιαστεί στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηνών 25-29.2.2016 και στην συνέχεια θα ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Λίνα….το 2016 ξεκινάει μοναδικά, δημιουργικά και ελπιδοφόρα. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Untitled
Untitledd

Post Bottom Ad

Σελίδες