Ιερέας με καταθέσεις 500 χιλ.ευρώ και ηθοποιοί με τρία εκατ. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ιερέας με καταθέσεις 500 χιλ.ευρώ και ηθοποιοί με τρία εκατ.


Tα πρώτα "ψάρια" που έπιασε το υπουργείο Οικονομικών, αξιοποιώντας τις λίστες που πρόσφερε στην ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός...
Οικονομικών της Ρηνανίας Βεστφαλίας είναι ένας ιερέας με καταθέσεις 500.000 ευρώ, δυο ηθοποιοί με λογαριασμούς τριών εκατομμυρίων και πλαστικοί χειρουργοί με δεκαψήφιες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με το ομόσπονδο κρατίδιο αναπτύχθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, με το υπουργείο Οικονομικών της Ρηνανίας να παραδίδει στη χώρα μας μία λίστα με 10.500 Έλληνες καταθέτες στην ελβετική UBS.

Η διασταύρωση των ονομάτων άρχισε αμέσως και όπως δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι, τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Ελλάδα οι φορολογούμενοι απέχουν πολύ από τα εμβάσματα που... εξήγαγαν στην Ελβετία. Οι πρώτες καταθέσεις δόθηκαν ήδη στους οικονομικούς εισαγγελείς, αφού πέρασαν το κατώφλι του ΣΔΟΕ.

Χθες το μεσημέρι, Ελλάδα και Ρηνανία Βεστφαλία υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, που επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα φοροδιαφυγής, ενώ ο Νόμπερτ Μποργιανς πρότεινε την εκπαίδευση 50 Ελλήνων εφοριακών στην Γερμανία.

Μήνυμα στους εταίρους ότι είναι ισχυρή η πρόθεση της κυβέρνησης για τη πάταξη της φοροδιαφυγής, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών του κρατιδίου της Ρηνανίας Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Μποργιανς.

Post Bottom Ad

Σελίδες