Συνελήφθη 44χρονος στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθη 44χρονος στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών


Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε χωριό της Ημαθίας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και την κατάσχεση πάνω από 3,5 κιλών κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (15-1-2016) το βράδυ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 44χρονο σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, ιδιοκτησίας του πατέρα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 105 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στο σπίτι του, όσο και στην αποθήκη του σπιτιού, σε χωριό της Ημαθίας, εντοπίστηκαν καλά κρυμμένες άλλες 5 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 445 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Επίσης στους ίδιους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
2 κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Post Bottom Ad

Σελίδες