Λύγισε τη Βέροια ο ΠΑΟΚ, 2-1 στην Τούμπα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Λύγισε τη Βέροια ο ΠΑΟΚ, 2-1 στην Τούμπα


Κλάους και Μπερμπάτοφ συνέχισαν με γκολ και ο ΠΑΟΚ πήρε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 της Βέροιας στην Τούμπα.
O ΠΑΟΚ παίζει περισσότερο για τους φορ του τελευταία και αυτοί του ανταποδίδουν. Μπερμπάτοφ (βασικός για πρώτη φορά μετά το ματς στη Ντόρτμουντ) και Αθανασιάδης σκόραραν και πάλι και ήταν αυτοί που υπέγραψαν την τρίτη σερί νίκη του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα (είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Πλατανιά και Γιάννινα) κόντρα στη Βέροια με 2-1.
Οι γηπεδούχοι με το καθιερωμένο τελευταία 4-2-3-1, αλλά έξι διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Καλλονή, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με το γκολ του Μπερμπάτοφ με πέναλτι που κέρδισε ο Σκόνδρας από τον Όστοϊτς στο 43΄ φάνηκε ότι θα καθαρίσουν εύκολα τον αγώνα. Όμως μία διπλή γκάφα από Μελίσσα (άστοχη έξοδος) και Σκόνδρα (λάθος γύρισμα με το κεφάλι) που έφερε την ισοφάριση με τον Μαγέφσκι στο 65΄ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.
Πάντως, ο Αθανασιάδης με το γκολ στο 74΄ είχε φροντίσει να μειώσει το άγχος. Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βαρύς χωρίς Τσίμιροτ και Χαρίση στο πρώτο μέρος και ανέβασε στροφές στο δεύτερο με την είσοδο του Γιαννιώτη μέσου και του Μυστακίδη. Στο τέλος η Τούμπα χειροκρότησε τον MVP Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (η ποιότητα του δεν κρύβεται και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να μένει στον… πάγκο) και αποδοκίμασε τον πρώτο βοηθό Γεωργαράκο που είχε πολλές λάθος υποδείξεις.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Στάδιο Τούμπας
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Νίκος Γεωργαράκος, Παναγιώτης Κασσαβέτης
Τέταρτος διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τρίκας
Γκολ: Μπερμπάτοφ 42', Μαγιέφσκι 65', Αθανασιάδης 74'

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (Χαρίσης 46'), Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ (Πέλκας 77'), Ζάιρο (Μυστακίδης 68'), Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Οστοϊτς, Νάστος (Ξόμπιλιος 82'), Αρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (Καϊκούτ 46'), Μαγιέφσκι, Κόλα (Νέτο 46')

Κάρτες: Αμπντούν 42', Αθανασιάδης 64', Γεωργιάδης 75', Νάστος 80', Κάτσε 88'
Κόκκινες:

Ο αγώνας

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (3') ο Κόλα έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Μελίσσας και στο 7' το σουτ του Αμπντούν κόντραρε στον Βίτορ. Στο 8' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία με τον Μπερμπάτοφ, όταν ο Βούλγαρος έκανε την προβολή (δεν "έπιασε" καλά την μπάλα) μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπεθ. Στο 14' ο Μαγιέφσκι σούταρε από καλή θέση αλλά ο Μελίσσας μπλόκαρε.
Προσπαθούσε να απειλήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά...
Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους για να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως ως το 20' δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Ο Κάτσε στο 23' έκανε σουτ αλλά αυτό κόντραρε ενώ ο Μπερμπάτοφ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειχνε ευδιάθετος δεν έβρισκε όμως συμπαραστάτες πλην του Μακ. Στο 26' ο Σλοβάκος από τα δεξιά προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ο Νάστος πήγε να "κόψει", έπεσε στο έδαφος και βρήκε με το χέρι την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά δεν σφυρίχτηκε κάτι από τον διαιτητή. Ηταν σε ένα χρονικό σημείο που ο Τούντορ άλλαξε πλευρές τους Μακ και Ζάιρο.
Ακύρωση του γκολ του Κάτσε και γκολ από Μπερμάτοφ με πέναλτι
Οι δύο τελευταίοι γρήγορα ξαναάλλαξαν θέσεις ενώ στο 33' η μπάλα έφυγε άουτ μετά από σουτ του Τζιόλη εκτός περιοχής. Στο 38' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βίτορ πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα της εστίας του Καντιμοίρη. Στο 42' ακυρώθηκε γκολ του Κάτσε καθώς προηγουμένως ο Δημητρόπουλος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ το οποίο κέρδισε ο Σκόνδρας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερμπάτοφ στο 43' ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου αφού στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι.
Λάθος συνεννόηση των παικτών του ΠΑΟΚ και 1-1 από Μαγιέφσκι
Στο 49' υπήρχε τρομερό κατέβασμα και σουτ από τον Μπερμπάτοφ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 51' το σουτ του Χαρίση (πήρε την θέση του Μαλεζά) δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη. Στο 56' ο Μακ μπήκε στην περιοχή όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, σε μια πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος στο 58' εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζιόλης "έπιασε" δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 65' ο Μελισσάς κατευθύνθηκε εκτός περιοχής για να διώξει την μπάλα, ο Σκόνδρας έκανε την κεφαλιά, υπήρξε γενικώς λάθος συνεννόηση των παικτών του ΠΑΟΚ και αυτό ο Μαγιέφσκι το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 1-1.
Σε κενή εστία ο Ζάιρο... αστόχησε, ο Κλάους έδωσε το προβάδισμα στο σκορ
Στο 67' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον "Δικέφαλο" όταν μετά από συρτή σέντρα του Μακ, ο Ζάιρο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να αυξάνει την πίεσή του για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και στο 74' τα κατάφερε. Ο Μακ σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα "πήγε" πάνω στον Οστοϊτς (πριν η μπάλα περάσει την γραμμή) και ο Αθανασιάδης που πήρε το... ριμπάουντ, δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-1. Στο 81' ο Χαρίσης έκανε πολύ ωραίο σουτ, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Καντιμοίρη. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής (2-1) του αγώνα.

Η φάση του αγώνα

Ο Ζάιρο έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 67'. Ο Χαρίσης έκλεψε την μπάλα, συνεργάστηκε με τον Μακ και εκείνος βρήκε τον Βραζιλιάνο σε άκρως πλεονεκτική θέση αφού ήταν κενή η εστία για να κάνει το 2-1. Ωστόσο το σουτ του έφυγε άουτ και ο Ζάιρο στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Τούντορ.

Διαιτητής

Με λάθη κυρίως λόγω των βοηθών του -ειδικά του πρώτου Νίκου Γεωργαράκου- η διαιτησία του Δημητρόπουλου. Και δεν ήταν και πολύ δύσκολο το ματς...

MVP

Μπορεί να ακούγεται κάπως για έναν παίκτη της δικής του εμβέλειας που έχει κάνει απίστευτα ματς στην καριέρα του, αλλά ο Μπερμπάτοφ ήταν πολύ σημαντικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Έχανε ευκαιρίες, πάσαρε, δεν έχανε την μπάλα και πέτυχε και γκολ με πέναλτι.

Μας άρεσε

Ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές του και συγκεκριμένα οι Χαρίσης και Μυστακίδης βοήθησαν ώστε ο "Δικέφαλος" να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο μέρος και να δείξουν οι γηπεδούχοι πρόσωπο με ενέργεια που οδήγησε σε ευκαιρίες.

Δεν μας άρεσε

Ο Ζάιρο... Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν πολύ φλύαρος με την μπάλα στα πόδια και δεν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του, ενώ έχασε και ένα άχαστο γκολ.

Post Bottom Ad

Σελίδες