Χ-αμένες ευκαιρίες για Βέροια, 0-0 με τον Πανθρακικό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Χ-αμένες ευκαιρίες για Βέροια, 0-0 με τον Πανθρακικό

Αμφότερες ήθελαν το κάτι παραπάνω. Η Βέροια ήταν εκείνη που έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε για να το πάρει. Το 0-0 με τον Πανθρακικό, βάσει της εικόνας του ματς, περισσότερο αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους που είχαν τύχη (δοκάρι με τον Κάλα) και έναν τερματοφύλακα σε πολύ καλή κατάσταση (εξαιρετικός ο Αθανασιάδης).
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από 17 αγωνιστικές, αδυνατώντας για μια ακόμη να νικήσει στην έδρα της, μετρώντας μόλις ένα τρίποντο σε εννέα ματς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου "τσίμπησε" έναν πόντο, έφτασε τους 12 και συνεχίζει τη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας"
Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος
Βοηθοί: Θεόδωρος Νταλούκας, Αντώνης Δίπλαρης
Τέταρτος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Χ. Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75' Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μεχία, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Χαβίτο, Ροτζέριο (53' Ίγκορ), Ντιγκινί.
Γκολ:
Κάρτες: 37' Μαλόν, 43' Μεχία

Η ανασκόπηση του αγώνα

Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας, σε ένα ματς κομβικό, αφού αμφότερες παλεύουν για την παραμονή τους στη Super League. Ο ρυθμός δεν ήταν κακός στα πρώτα λεπτά, χωρίς αυτό να... μεταφραστεί σε κάποια ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Πανθρακικό πάντως να είναι αυτός που απείλησε πρώτος με το σουτ του Βάλτερ, το οποίο δεν βρήκε στόχο, ενώ επτά λεπτά μετά ο Ντιγκινί δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λόπεθ.
Από 'κει και πέρα, ανέλαβε δράση ο Αθανασιάδης, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κρατάει το μηδέν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, με αποκορύφωμα την καρφωτή κεφαλιά του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 40', ο Κόλα πήρε την κεφαλιά, όμως ο Παπαγεωργίου με το πόδι λίγο έξω από τη γραμμή έδιωξε μακριά. Οι γηπεδούχοι μετά τα μέσα του πρώτου μέρους ήταν πιο επικίνδυνοι, έψαξαν περισσότερο το γκολ, όμως το 0-0 έμεινε και όλα ήταν ανοιχτά για το δεύτερο 45λεπτο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν εκείνη που κυνήγησε περισσότερο γκολ και θα μπορούσε να το πετύχει, αν ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, τόσο οι γηπεδούχοι άρχιζαν να... εγκαθίστανται στην αντίπαλη περιοχή. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του 65ου λεπτού, όταν ο Κόλα έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Δυο λεπτά μετά, το σουτ του ίδιου παίκτη δεν βρήκε στόχο, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή κεφαλιά του Μελισσά (69') που κατέληξε λίγο άουτ.
Στο 86', ο Μελισσάς ήταν εκείνος που έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση, διώχνοντας με το κεφάλι πάνω στην γραμμή. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου, οι παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ και το 0-0 άφησε περισσότερο ικανοποιημένο τον Πανθρακικό που από ένα σημείο και μετά έπαιζε για να μην χάσει παρά για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι του Κόλα  στο 65' μετά την σέντρα του Άρτσε. Από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ο διαιτητής

Ο Αρετόπουλος πέρασε απαρατήρητος και δεν επηρέασαν την εξέλιξη του ματς τα σφυρίγματά του. Δεν του έτυχε βέβαια η δύσκολη φάση για να διαχειριστεί, αλλά είχε καλά τρεξίματα, ήταν κοντά στο σημείο που βρισκόταν η μπάλα και είχε μια άρτια διαιτησία. Χωρίς προβλήματα και οι βοηθοί του.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Αθανασιάδης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Όποτε χρειάστηκε, έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ήταν σταθερός και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την εστία του.

Μας άρεσε

Ο Πέδρο Άρτσε έκανε καλή δουλειά σε ένα ακόμη ματς για την Βέροια. Αθόρυβη μεν, αλλά ουσιαστική για τον 24χρονο μέσο, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες φέτος για την ομάδα της Ημαθίας. Θετικός και με τον Πανθρακικό.

Δεν μας άρεσε

Το γεγονός πως για ένα ακόμη ματς η Βέροια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της που αποτελεί τον "αδύναμο κρίκο" την φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη σε εννέα ματς στο "σπίτι" τους.

Post Bottom Ad

Σελίδες