Βεσυροπουλος _«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μας έδειξε το πως εννοεί το διάλογο για την Παιδεία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Βεσυροπουλος _«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μας έδειξε το πως εννοεί το διάλογο για την Παιδεία


Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή τον διορισμό του κ. Α. Λιάκου, ως Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μας έδειξε το πως εννοεί το διάλογο για την Παιδεία, με την τοποθέτηση του κ. Λιάκου, ως Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου.
Ο κ. Λιάκος έχει ταυτίσει, σε άρθρο του, τους Μακεδονομάχους με «φανατικούς εξτρεμιστές του Ισλάμ».

Αποτελεί επιλογή του κ. Φίλη, που έχει αρνηθεί την Γενοκτονία των Ποντίων.
Οι πρακτικές και οι απόψεις αυτές, μας προσβάλουν όλους. Ως Έλληνες και ως Μακεδόνες.

Είναι δεδομένο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία μέσα από επιλογές, όπως αυτές του κ. Λιάκου αλλά και τις ιδεοληψίες μιας μειοψηφικής ομάδας, που αποστρέφεται την ιστορία, το θρησκευτικό συναίσθημα και τις παραδόσεις της χώρας.

Απέναντι σε αυτές τις πρακτικές πρέπει να σταθεί κάθε Έλληνας πολίτης.

Ο διάλογος για την Παιδεία που ανακοίνωσε ο κ. Υπουργός είναι εξ αρχής υπονομευμένος με την επιλογή του κ. Λιάκου στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής.
Είναι όμως και προσχηματικός, αφού εδώ και 10 μήνες η κυβέρνηση «ξήλωσε» μια μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση, που επιτεύχθηκε με ευρεία συναίνεση και πλειοψηφία, και επαναφέρει τα κομματικά στεγανά και τις πρακτικές του χθες στην Παιδεία».

Post Bottom Ad

Σελίδες