Άνοιξε τα χαρτιά του ο Λ.Τσαβδαρίδης δείτε ποιον στηρίζει για πρόεδρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Λ.Τσαβδαρίδης δείτε ποιον στηρίζει για πρόεδρο

Δεν υπάρχει πιο δύσκολή απόφαση από αυτήν που σε υποχρεώνει να διαλέξεις ανάμεσα σε αγαπημένους και άξιους. Είναι εκ της φύσεώς της, ενδοοικογενειακή η διαπάλη και άρα επώδυνη. Αυτές είναι όμως και οι ώρες της ευθύνης. Η Χώρα και η παράταξη είναι σε δύσκολη καμπή. Όποιος ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών δεν δικαιούται να κρύβεται. Και εγώ δεν το έκανα ποτέ. Πάντα αναλάμβανα την ευθύνη, αλλά και το κόστος που αναλογούσε στις επιλογές μου. Αυτό νοιώθω σωστό, αυτό θα κάνω και τώρα. Ανακουφίζει αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύει την επιλογή, η ποιότητα των υποψηφίων και το υψηλό τους επίπεδο.
Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τρέφω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό. Όχι μόνο για την διαχρονική προσφορά του στην παράταξη, αλλά και για αυτό που ενσαρκώνει σήμερα, ως πολιτικός άνδρας. Πολυσυλλεκτικός και με ιδιαίτερες οργανωτικές ικανότητες θα ήταν εξαιρετικός πρωθυπουργός.
Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έχουμε συνεργαστεί, γνωρίζω το ενδιαφέρον του για την Ημαθία και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Μας έχει δείξει τις ικανότητές του αφού είναι πιθανόν ο καλύτερος περιφερειάρχης της Χώρας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ώριμος και έτοιμος. Με ικανότητες, ιδέες, αλλά και αποτελεσματικότητα. Καθαρός ιδεολογικά και με προφίλ Ευρωπαίου ηγέτη.
Η Παράταξη όμως σε αυτή την συγκυρία, φρονώ ότι χρειάζεται περισσότερο από όλα, τον δυναμισμό, την ενεργητικότητα, το θάρρος, και την καθαρή ιδεολογική θέση του Άδωνη Γεωργιάδη.
Η τραγική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας τραβάει κάθε μέρα πιο βαθειά στην άβυσσο. Το σημερινό μόρφωμα που κυβερνά, έχει ξεπεράσει και την πιο νοσηρή φαντασία στο πως μπορεί να είναι μία άθλια διακυβέρνηση για ένα λαό. Εξαπάτησαν τους Έλληνες με τον πιο χυδαίο τρόπο. Και συνεχίζουν οι επιστήμονες της προπαγάνδας με απίστευτες επινοήσεις. Δεν έχουμε ζήσει τέτοιον αμοραλισμό, τέτοιο τυχοδιωκτισμό. Εκμαυλίζουν ότι αγγίζουν. Θέτουν σε κίνδυνο τη θέση μας στον σύγχρονο κόσμο. Είμαστε ήδη στο περιθώριο. Το κρατίδιο των Σκοπίων έβαλε φράχτη για να προστατευτεί από την ανικανότητα της κυβέρνησης μας. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν Χτες!. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο καταλληλότερος για να δώσει την μάχη στο Κοινοβούλιο, στο πεζοδρόμιο, αλλά και στο ιδεολογικό πεδίο. Είναι αυτός που θα γκρεμίσει γρηγορότερα αυτή τη καταστροφή που ονομάζεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έχει την υποστήριξή μου στο δύσκολο αγώνα του.
Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Post Bottom Ad

Σελίδες