Η ελληνική κυβέρνηση παλεύει για να μην καταργηθούν οι 100 δόσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η ελληνική κυβέρνηση παλεύει για να μην καταργηθούν οι 100 δόσεις


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών για...
τα έσοδα που κινδυνεύουν να μην εισπραχθούν, επειδή στους τελευταίους μήνες της χρονιάς (και στις αρχές της επόμενης) πέφτουν μαζεμένες δόσεις παλαιών και νέων φόρων, που ξεπερνούν αθροιστικά τα 6 δισ. ευρώ σε λιγότερους από 6 μήνες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, εξετάζουν παράλληλα το ενδεχόμενο να ζητήσουν σε περίπου δέκα μέρες που επιστρέφουν οι επικεφαλής της Τρόικα των ελεγκτών στη χώρα μας, να τους ζητήσουν να μην αλλάξει το σύστημα των 100 δόσεων, με το επιχείρημα ότι αλλιώς το δημόσιο κινδυνεύει να μην εισπράξει ούτε τους παλαιούς φόρους, αλλά ούτε τους τρέχοντες χρόνους που έρχονται!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα αυτό συζητείται ήδη στο υπουργείο Οικονομικών. Καθοριστική ίσως αποδειχθεί η επίσκεψη του αρμοδίου Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί τις επόνενες μέρες στην Αθήνα, αφού θα μπορούσε αυτός να δώσει ένα «σήμα» στους υπαλλήλους των Βρυξελών να φανούν πιο ελαστικοί, σε σχέση με το συγκεκριμένο προαπαιτούμενο.

Post Bottom Ad

Σελίδες