Μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες οι συναλλαγές πάνω από 30 ή 40 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες οι συναλλαγές πάνω από 30 ή 40 ευρώ


Η χρήση πλαστικού χρήματος είναι η πρώτη...
λύση της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρηθούν για αρκετό καιρό ακόμη τα capital controls μέχρι να επιστρέψει η εμπιστοσύνη των καταθετών στις ελληνικές τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαγορευτούν οι συναλλαγές πάνω από 30 ή 40 ευρώ με ρευστό και να διενεργούνται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Η δεύτερη παρέμβαση που μελετάται είναι η διατήρηση στα σημερινά περίπου όρια του ποσού που θα μπορούν να παίρνουν από τους λογαριασμούς τους οι καταθέτες. Με λίγα λόγια να διατηρηθούν τα capital controls με το τωρινό όριο αναλήψεων, των 60 ευρώ.

Από το μέτρο αυτό θα εξαιρούνται, αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συνταξιούχοι των ορεινών χωριών οι οποίοι θα μπορούν να εισπράττουν ολόκληρη τη σύνταξη από τον ταχυδρόμο, καθώς και οι κάτοικοι των νησιών όπου δεν υπάρχει τραπεζικό κατάστημα.

Post Bottom Ad

Σελίδες