ΒΙΝΤΕΟ-Eπεισόδια στην συγκέντρωση του ΝΑΙ στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Eπεισόδια στην συγκέντρωση του ΝΑΙ στην Βέροια

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση των υποστηρικτικών του Ναι στο Δημοψήφισμα της Κυριακής. Ομάδα αντιεξουσιαστών που ήταν από νωρίς στην πλατεία Ωρολογίου, πλησίασε την συγκέντρωση και αποδοκίμασε την επιλογή των συγκεντρωμένων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύραξη, έπεσαν ψιλές και μετά από ένα δεκάλεπτο με την παρέμβαση των πιο ψυχραιμων και της αστυνομίας το επεισόδιο σταμάτησε.



βίντεο πληροφοριοδότης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαοθάλασσα γερμανοτσολιάδων, τρεις και ο κούκος. Καλά τις έφαγε ο τζάμπα μάγκας που επιτέθηκε στον μικρό. Έχει αντανακλαστικά το παιδί δεν είναι δειλό πουρό. Επειδή είστε πολύ δημοκράτες ξέρω ότι το σχόλιο μου δεν θα ανέβει. Ότι σας συμφέρει ανεβάζετε. Αν βγεί το ναι θα έρθω στον Λαό να μου πληρώσετε τον ενφια. Παρτάλια!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία, αυτό θέλουν, να διχαστεί ο κόσμος. Ο αλληλοσεβασμός και κυρίως ο σεβασμός της αντίθετης άποψης, η αντίληψη του τι συμβαίνει σήμερα, η κοινή λογική, είναι τα όπλα μας, ας τα χρησιμοποιήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

στο οχι που ειχε χρυσαυγιτες δεν πηγατε γιατι τις ειχατε φαει στον πεζοδρομο βαγγελακη

Post Bottom Ad

Σελίδες