Α.Βεσυρόπουλος' Το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος περιέχει σαϕή μηνύματα για την παράταξή μας. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Α.Βεσυρόπουλος' Το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος περιέχει σαϕή μηνύματα για την παράταξή μας.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος δεν αποτελεί εντολή ρήξης με την Ευρώπη, το επισήμανε και ο Πρωθυπουργός. Είναι όμως ένα καθαρό αποτέλεσμα, που αποτελεί εντολή για τον κ. Τσίπρα προκειμένου να προχωρήσει, άμεσα, σε συμϕωνία με τους εταίρους μας, όπως είχε δεσμευθεί.

Ο χρόνος πιέζει και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής ασϕυξίας. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η επιστροϕή της χώρας στην ομαλότητα και στη σταθερότητα, ο δρόμος του συμβιβασμού με την πραγματικότητα.

Η εθνική ενότητα προϋποθέτει αίσθηση ευθύνης από όλους μας. Η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ευχόμαστε όλοι να ανοίξει το δρόμο της εθνικής συνεννόησης.

Το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος περιέχει σαϕή μηνύματα για την παράταξή μας. Ο κ. Σαμαράς επέδειξε πολιτική γενναιότητα και αίσθημα ευθύνης. Πρώτα όμως η Χώρα. Επείγει η ολοκλήρωση της συμϕωνίας και η επιστροϕή στην κανονικότητα.

Όλοι μαζί θα χτίσουμε μια νέα, μεγάλη και πλειοψηϕική κεντροδεξιά. Θα επανασυνδεθούμε με κοινωνικές ομάδες και δυνάμεις, που αναζητούν πολιτική έκϕραση μέσα από τις ϕιλελεύθερες ιδέες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες