Αυτήν είναι η επιστολή του Ν.Αλεξόπουλου,καταγγελίες φωτιά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αυτήν είναι η επιστολή του Ν.Αλεξόπουλου,καταγγελίες φωτιά

Τους λόγους της αποχώρησής του από την παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και τη θέση του αντιδημάρχου εξηγεί με επιστολή που απέστειλε ο κ. Νίκος Αλεξόπουλος προς το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη.

Μια επιστολή με την οποία καταγγέλει συγκεκριμένες ενέργειες και πρακτικές της διοίκησης και συγκεκριμένα του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη. Ο πρώην αντιδήμαρχος κάνει λόγο για διαφορά αντιλήψεων σε σοβαρά θέματα διοίκησης του Δήμου εκφράζοντας την άποψη ότι η διοίκηση δεν προχωρά στο Νοικοκύρεμα του Δήμου και στη Ανάπτυξη που εξήγγειλε προεκλογικά.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αλεξόπουλος αφήνει αιχμές ότι βρήκε εμπόδια στην προσπάθειά ττου να αναδιοργανώσει τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου και συγκεκριμένα τον τομέα "Εσόδων - ληξιπρόθεσμων" και ότι υπήρξε προσπάθεια υποβάθμισής του από μη αιρετό όργανο.
Καταγγελλει ότι σε θέματα μεγάλης σημασίας για το Δήμο, τα οποία ανέδειξε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχε την ανάλογη ηθική στήριξη από το Δήμαρχο.
Καυτηριάζει το γεγονός ότι ποτέ δεν συγκλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου και ότι δεν λειτούργησε η δημοτική ομάδα με αποτέλεσμα την απαξίωση των οργάνων.
Επίσης κάνει μια σοβαρή καταγγελία ότι κάποια εξωθεσμικά όργανα επηρεάζουν τις ενέργειες του Δημάρχου καθώς επίσης τις σχέσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης.
Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να υπάρξει απάντηση από το Δήμαρχο για όλες αυτές τις καταγγελίες  του κ. Αλεξόπουλου, με τις οποίες δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά στην Αλεξανδρινή κοινωνία.

Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή Αλεξόπουλου:
    http://opolitis.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες