ΔΗΛΩΣΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ

Στο τέλος μιας σύντομης αλλά συγκινητικής  και άκρως διδακτικής   διαδρομής στον εκλογικό στίβο, οφείλω ολόθερμες ευχαριστίες στους 2.500 συμπολίτες μου που επέλεξαν το δικό μου όνομα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Ο περιορισμένος χρόνος της προεκλογικής περιόδου και ο ακόμη μικρότερος προσωπικός μου χρόνος στο ψηφοδέλτιο, δεν μας επέτρεψε να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα και να είμαστε ακόμη περισσότεροι. Παρά ταύτα, 2.500 ψυχές της αγαπημένης μας Ημαθίας διέκριναν στο πρόσωπό μου και ξεχώρισαν τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε δυσκολία, μέρα και νύχτα. Κι αυτός θα παραμείνω ανεξάρτητα από τη μη εκλογή μου. Θα εξακολουθώ να σας κοιτώ όλες και όλους στα μάτια, πάντα με καθαρά χέρια και πάντα με ανοικτή καρδιά, για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε σας αίτημα ή πρόβλημα. Όχι μόνο τους  2.500 ψηφοφόρους μου, αλλά τους 150.000 συμπολίτες  μου της ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Και του κάθε ΗΜΑΘΙΩΤΗ.
Εύχομαι στους 4 νέους βουλευτές της Ημαθίας μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, με πολλή δουλειά, χωρίς λάθη, ολιγωρίες και αστοχίες. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή τους όταν πρόκειται για καλό.
Τέλος, εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να μην υπονομεύσει τις επιτυχίες της κυβέρνησης της Ν.Δ., με την Ελλάδα εντός της Ε.Ε. και του ευρώ. Και στον βαθμό που μπορεί, να ελαφρύνει το βαρύ φορτίο των Ελλήνων πολιτών.
Σας ευχαριστώ,
Με εκτίμηση και σεβασμό
Απόστολος Εμμανουηλίδης

Post Bottom Ad

Σελίδες