Μπράβο στα παιδιά του ΕΚΑΒ Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μπράβο στα παιδιά του ΕΚΑΒ Βέροιας

Mια από τις ομορφότερες και καλύτερες ενέργειες έκανε σήμερα το ΕΚΑΒ Βέροιας μπροστά στο δημαρχείο της Βέροιας.. Μια ομάδα από το ΕΚΑΒ της Ημαθίας έκανε μαθήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στους συμπολίτες μας,και έλεγαν στον κόσμο πως μπορούν να σώσουν μια ζωή σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό. 

 Ο κόσμος ενθουσιάστηκε από την σημερινή παρουσία των παιδιών από το ΕΚΑΒ και μάλιστα όταν γινόταν η παρουσίαση,ο κόσμος έκανε πολλές ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν όλες.. Είναι σημαντικό αυτό που έκανε σήμερα το ΕΚΑΒ της Βέροιας και μπράβο στα παιδιά που έκαναν την ενημέρωση.. 
Που ξέρεις ίσως σώσεις κάποια ζωή. 
Τα μαθήματα προσφέρονται στα πλαίσια της «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, 12 -19 Δεκεμβρίου 2014» και σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την Αντιδημαρχία κοινωνικής προστασίας

Με το σύνθημα «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή», το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) διοργάνωσε τη «2η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης». Η εβδομάδα (από 12 έως 19 Δεκεμβρίου) είναι αφιερωμένη σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, με πιο πρόσφατο το συμβάν του θανάτου των Βουρβαχάκη και Κελαράκη το 2012 στην Κρήτη.


Post Bottom Ad

Σελίδες