Στο αυτόφωρο οι τεχνικοί της Digea - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στο αυτόφωρο οι τεχνικοί της Digea

Στο αυτόφωρο οι τεχνικοί της Digea στη Χαλκιδική
Δύσκολο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου το switch off των καναλιών της Digea στη Χαλκιδική.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας το συνεργείο που είχε αναλάβει να στήσει τον αναγκαίο πομπό βρέθηκε χθες το βράδυ στη φυλακή! Για να πάρουμε με τη σειρά. Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το θέμα της παραχώρησης χώρου στη Digea για να στήσει τον πομπό της..... προκειμένου να γίνει το switch off της 21ης Νοεμβρίου συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο μόλις στις 10 Νοεμβρίου, έντεκα δηλαδή μέρες πριν. Η Digea είχε ζητήσει την παραχώρηση 15 τετραγωνικών μέτρων στη θέση "Τσουκαλά" σε Υψόμετρο 920 μέτρων. Οι εργασίες τοποθέτησης των ψηφιακών πομπών άρχισαν πριν λίγες μέρες αλλά όπως λένε οι πληροφορίες οι τεχνικοί του παρόχου δικτύου προχώρησαν στην κοπή ορισμένων δέντρων στο δάσος. Ενέργεια που όπως όλα δείχνουν προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε τους τεχνικούς


επ΄αυτοφώρω στο βουνό. Εξαιτίας της αυτόφωρης διαδικασίας οι τεχνικοί έμειναν στη φυλακή ένα βράδυ και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.


Πηγές από τη Χαλκιδική επιμένουν πως το μεθαυριανό switch off της Digea δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί για τους σταθμούς πελάτες του παρόχου δικτύου που έχουν υπογράψει σύμβαση. Γιατί στο μεταξύ υπάρχουν και οι περιφερειακοί σταθμοί που δεν έχουν αποδεχθεί τη σύμβαση και αντιδρούν με κάθε μέσο.

Ματίνα Παπαχριστούδη
www.digitaltvinfo.gr
seleo.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες