Συγκέντρωση και πορεία έκαναν γονείς και μαθητές στην Βέροια δείτε.. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Συγκέντρωση και πορεία έκαναν γονείς και μαθητές στην Βέροια δείτε..

Συλλαλητήριο στην Βέροια έγινε σήμερα το πρωί από γονείς και μαθητές,διαμαρτύρονται για την μεταφορά των μαθητών που περιμένουν για αρκετή ώρα στο κρύο ώσπου να έρθει το λεωφορείο να τους πάρει για το σπίτι,Ο κίνδυνος είναι μεγάλος λένε οι γονείς και οι μαθητές...


 Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ν.Ημαθίας κ.Γ.Αρβανίτης
δήλωσε τους λόγους που τους ανάγκασαν να προβούν σε αυτές τις κινητοποιήσεις.

Αυτοί είναι:

- Τα προβλήματα της μεταφοράς των μαθητών και η συνεχή διάλυση της δημόσιας Παιδείας είναι αυτά που μας έδειξαν ότι ο μόνος δρόμος που μας έμεινε είναι αυτός του αγώνα στους δρόμους για να φωνάξουμε για την καλυτέρευση των συνθηκών της δημόσιας Παιδείας και την ασφαλή μεταφορά των μαθητών.

- Δεν γίνεται να μεταφέρονται παιδιά από τους γονείς ή με τα πόδια στα σχολεία από τα χωριά της Ημαθίας,της Νάουσας και της ορεινής Πιερίας.

- Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και α) για τα παιδιά του δημοτικού που έχουν το 90λεπτο-και τα 2,5χλμ  απόστασης για την χρήση του λεωφορείου β) γυμνασίου 7χλμ γ)λυκείου 10χλμ.

Το ερώτημα μας είναι προς όλους αυτούς που υπέγραψαν αυτήν την υπουργική απόφαση είναι:
"Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζετε και τα δικά σας παιδιά; "

Post Bottom Ad

Σελίδες