Μετεγγραφές φοιτητών με οικονομικό κριτήριο έλεγχος αιτήσεων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μετεγγραφές φοιτητών με οικονομικό κριτήριο έλεγχος αιτήσεων

Έλεγχο για την εγκυρότητα της αίτησης του μπορούν να κάνουν οι φοιτητές που είχαν αιτηθεί την μεταφορά της θέσης τους με τις μετεγγραφές φοιτητ'ων για το έτος 2014 - 2015 βάσει του οικονομικού κριτηρίου  

 Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας οι αιτούντες του σχολικού έτους 2013-2014 για τις μετεγγραφές φοιτητών σε άλλο αντίστοιχο τμήμα με βάση το οικονομικό   κριτήριο, δύνανται να ενημερωθούν για την εγκυρότητα ή μη της αίτησής τους, με την είσοδό τους στο πληροφοριακό σύστημα http://solon.it.minedu.gov.gr.

 Σε περίπτωση μη έγκυρης αίτησης και όπου  παρέχεται η δυνατότητα από το πληροφοριακό σύστημα, ο αιτών καλείται να προβεί σε διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της. Σημειώνεται ότι οι αιτούντες που θα προβούν στη διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της ηλεκτρονικής τους αίτησης θα πρέπει να την οριστικοποιήσουν εκ νέου. 

Οι υποψήφιοι δύνανται να   εισέρχονται  στο πληροφοριακό  σύστημα από  την 27η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00  έως και την 1η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 24.00. Επισημαίνεται ότι στο πληροφοριακό σύστημα δεν παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής νέων αιτήσεων, αλλά μόνο η διόρθωση των ήδη καταχωρημένων αιτήσεων.

Post Bottom Ad

Σελίδες