Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην οδό Βενιζέλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην οδό Βενιζέλου

Η Αστυνομία αποφάσισε και ανακοίνωσε το λόγο και τα μέτρα που θα παρθούν λόγω των εργασιών που θα γίνουν επί της Βενιζέλου:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια των τεχνικών εργασιών θα τοποθετηθεί γερανοφόρο όχημα στην οδό Βενιζέλου

Τον περιορισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τη διάρκεια των ανωτέρω τεχνικών εργασιών με στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου προς Βέροια, στην οδό Βενιζέλου αρ. 37 την 29-11-2014 και από ώρα 20:00 έως 22:00. 

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ επί της οδού Βενιζέλου και θα υπάρχουν σημαιοφόροι για την ρύθμιση της κυκλοφορίας. Επίσης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα απαγορεύουμε την στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου, όπου αυτή επιτρέπεται, από τη συμβολή της με την οδό Βερμίου έως τη συμβολή της με την οδό Κονίτσης.


Post Bottom Ad

Σελίδες