Ταλαιπωρία γονέα να βρει γιατρό στο νοσοκομείο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ταλαιπωρία γονέα να βρει γιατρό στο νοσοκομείο της Βέροιας

Αν είναι δυνατόν..  Στο νοσοκομείο της Βέροιας πήγαν οι γονείς το τρίχρονο παιδί τους που έσπασε το χέρι του .


Αν και πήγε ο πατέρας του μικρού παιδιού πήγε πολλές φορές μέσα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Βέροιας και ζητούσε ιατρό,το νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημέρωνε ότι πρέπει να περιμένει τον ιατρό να κατέβει από τον πάνω όροφο.

Κάτι που δεν έγινε ποτέ σύμφωνα με τον πατέρα και τους άλλους ασθενείς που περίμεναν και ήταν παρόντες.

Οι γονείς του παιδιού μας κατήγγειλαν το συμβάν αφού πήραν το παιδί τους και έφυγαν χωρίς να εξετασθεί διότι θα πήγαιναν σε ιδιωτικό γιατρό
Αμέσως ο δημοσιογράφος της ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS  έφτασε στο νοσοκομείο και έκανε το ρεπορτάζ του ,που δυστυχώς επαληθεύει τα λεγόμενα του πατέρα.

Ερωτήθηκαν άτομα  ασθενείς που ήταν παρόντες του συμβάντος ,καταγγέλλοντας το ίδιο πράγμα,ακριβώς όπως τα έλεγαν οι γονείς,ούτε τελεία παραπάνω.
Ο δημοσιογράφος  απευθύνθηκε άμεσα στην Διοικήτρια του νοσοκομείου ,καταγγέλλοντας της το συμβάν όσα έλεγαν οι γονείς αλλά και οι ασθενείς που ήταν μέσα στην αναμονή.
Η αντίδρασή της διοικήτρια ήταν άμεση οφείλουμε να το γράψουμε,μαζί με τον δημοσιογράφο,πήγε στα εξωτερικά ιατρεία,και ρώτησε ασθενείς που ήταν στην αναμονή,αν πράγματι ήταν έτσι,και οι ασθενείς ομολόγησαν ότι οι γονείς μαζί με το παιδί που έκλαιγε περίμεναν μια ώρα με το ρολόι,η διοικήτρια είπε στους ασθενείς αν είδαν τους γονείς να πηγαίνουν  μέσα στο ιατρείο να που ότι το παιδί τους έχει χτυπήσει,και οι ασθενείς απάντησαν ότι ναι τους είδαμε να πηγαίνουν 2 ,με 3 φορές μέσα,ώσπου ο πατέρας έγινε έξαλλος και πήγε σε ιδιωτικό γιατρό.
Η διοικήτρια του νοσοκομείο κάλεσε αμέσως γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και θα πράξει τα δέοντα.

Post Bottom Ad

Σελίδες