Ο χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη στην έναρξη της επιστημονικής διημερίδας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη στην έναρξη της επιστημονικής διημερίδας



«Σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, για επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων σας, ο οποίος, αν και το ήθελε, δεν μπορεί να παραβρεθεί σήμερα κοντά μας, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων .
Με ιδιαίτερη χαρά, παρίσταμαι, ως αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, στην έναρξη της επιστημονικής διημερίδας, με θέμα την νοσηλευτική επιστήμη στην φροντίδα της υγείας και της ασθένειας.
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους εμάς , τα Νοσοκομεία της Ημαθίας να διαθέτουν ένα άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, στο πρόσφατο τραγικό δυστύχημα της Εγνατίας Οδού, όταν όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα, παρά τις σημαντικές ελλείψεις  στελέχωσης του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου Βέροιας.
Κύριε υπουργέ,
Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει η πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων στο Νοσοκομείο Βέροιας, το οποίο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο του οδικού χάρτη της Εγνατίας και εξυπηρετεί ανάλογα έκτακτα περιστατικά, όπως προανέφερα.
Το Νοσοκομείο Βέροιας μπορεί να συμβάλει  σημαντικά στην  παροχή  δευτεροβάθμιας και γιατί όχι τριτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στου πολίτες, όχι μόνο της Περιφερειακής μας Ενότητας, αφού διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο τμήμα επεμβατικής καρδιολογίας.
Το ίδιο επιτακτική ανάγκη είναι ,κύριε υπουργέ ,να ενισχυθεί με τις απαραίτητες υποδομές και ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό οι κρίσιμες κλινικές του Νοσοκομείου Νάουσας, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας δύσκολης, ορεινής, περιοχής, ενώ ενίσχυση χρειάζεται και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.
Στα πλαίσια της ισονομίας λοιπόν και της ίδιας αντιμετώπισης όλων των υγειονομικών αναγκών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας, είμαι σίγουρος, ότι τόσο εσείς, όσο  και τα στελέχη της 3ης ΥΠΕ, με τα οποία έχουμε μια άριστη συνεργασία, θα αντιμετωπίσετε θετικά τα αυτονόητα,  το δικαίωμα δηλαδή  των Ημαθιωτών να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή παροχή υγείας, για την οποία φροντίζουν τα μέγιστα οι φίλοι και φίλες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων μας, που  μοχθεί καθημερινά, με αυταπάρνηση ακόμη και εκτός ωραρίου, για τους ασθενείς συμπολίτες μας».

Post Bottom Ad

Σελίδες