Tα αλλάζει όλα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Καρυπίδης,με το εισιτήριο θα κάνεις και ψώνια στα «Carrefour Express» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Tα αλλάζει όλα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Καρυπίδης,με το εισιτήριο θα κάνεις και ψώνια στα «Carrefour Express»

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε στο μυαλό της η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ήταν το πώς θα αυξήσει την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.
Το πρώτο βήμα ήταν η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας σε μειωμένες τιμές, κάτι το οποίο είδε με καλό μάτι ο κόσμος, ενώ όπως είναι φυσικό, στην μέχρι τώρα ικανοποιητική προσέλευσή του στο στάδιο της Βέροιας έχει παίξει σημαντικό ρόλο και το εξαιρετικό ξεκίνημα της «Βασίλισσας» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ωστόσο η νέα διοίκηση της ΠΑΕ δεν μένει εδώ, θέλοντας να προσελκύσει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, ώστε να γίνει μια «καυτή» έδρα που θα σπρώχνει σε κάθε ματς τους ποδοσφαιριστές του Γκρανέρο στη νίκη.
Έτσι, αποφασίστηκε να τεθεί σε λειτουργία το «εισιτήριο - κουπόνι».
Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι που θα αγοράζουν εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας», θα μπορούν να το κρατάνε και στην συνέχεια να το εξαργυρώνουν σε οποιοδήποτε κατάστημα «CarrefourΜαρινόπουλος» ή «Carrefour Express» πρώην Αρβανιτίδης, ώστε να αφαιρείται από τα ψώνια που θα κάνουν η αξία του!
Ανάλογες παροχές θα έχουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.
Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα που στηρίζεται στο σύστημα «Money Back» και την οποία θα ξεκινήσει να υλοποιεί η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στους εντός έδρας αγώνες της.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος αυτού θα γίνουν γνωστές με ανακοίνωση που θα εκδώσει η Βεροιώτικη ΠΑΕ.

Post Bottom Ad

Σελίδες