Ιερά Μητρόπολη Βέροιας: «Οι γυναίκες δεν δικαιούνται να ομιλούν εντός των ναών» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ιερά Μητρόπολη Βέροιας: «Οι γυναίκες δεν δικαιούνται να ομιλούν εντός των ναών»

Ιερά Μητρόπολη Βέροιας: «Οι γυναίκες δεν δικαιούνται να ομιλούν εντός των ναών»
Από σήμερα Πέμπτη 30/10/2014 και κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου, ξεκινά η νέα ραδιοφωνική εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη με τίτλο «Σχολιασμός γεγονότων» στο ΡΑΔΙΟ AVENA στους 97,7 στις  5 το απόγευμα και για μία ώρα.
Σχόλια για τα τοπικά δρώμενα, για τα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με μουσική επένδυση.
Σε λίγες μέρες ανοιχτά μικρόφωνα στους πολίτες να εκφράσουν την άποψη τους για τα γεγονότα.


Για σήμερα Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στους 97,7 στο ΡΑΔΙΟ AVENA.
Α. Μεταφέρουμε την άποψη που διατύπωσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας πατέρας Γεράσιμος , ότι κατά τον Απόστολο Παύλο οι γυναίκες δεν μπορούν να ομιλούν εντός των ναών.
Β. Ο αντιπεριφερειάρχης κος Καλαϊτζίδης προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες της σύμπλευσης με την Ιερά Μητρόπολη, επιχειρεί να μεταθέσει τα βάρη στους ώμους της Β/θμιας Εκπ/σης.
Γ. Ποια ήταν η στάση της Δ/ντριας Β/θμιας Εκπ/σης κας Μαυρίδου και γιατί η στάση της τιμά τον κλάδο, τις γυναίκες και τους πραγματικά μορφωμένους πολίτες.
Δ. Ποια είναι η άποψη του τοποθετηθέντος ομιλητή κου Σίμου Πουλασουχίδη για το δικαίωμα των γυναικών να ομιλούν εντός  των ναών και ποια είναι η άποψή του για την παρουσίαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παντελεήμονα ως νέου Παλαιών Πατρών Γερμανού. Αποτελεί τίτλο τιμής ή ακυρώνει  το ρόλο και τη θέση ιστορικών φυσιογνωμιών.
Οι δημοσιογράφοι του σταθμού σχολιάζουν.
ΡΑΔΙΟ AVENA  5-6 το απόγευμα στους 97,7.

Post Bottom Ad

Σελίδες