ΕΟΠΠΕΠ οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΕΟΠΠΕΠ οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους που καθορίστηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μία (1) ώρα πριν την έναρξη των Εξετάσεων, δηλαδή στις 9:30 π.μ., με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και παραλαμβάνουν το προσωπικό τους Δελτίο Εξεταζομένου από τους Επιτηρητές της αίθουσάς τους.
 Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διεξαγωγής του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους.
 Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και παραδίδονται στους Επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση. Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους. Επιτρέπεται η χρήση ΜΟΝΟ μπλε στυλού διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό. 

Post Bottom Ad

Σελίδες