Πως να μην είναι ικανοποιημένος ο Γκρανέρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πως να μην είναι ικανοποιημένος ο Γκρανέρο

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λεβαδειακού παρά την κακή εμφάνιση ήταν ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο.
«Ήταν περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, λόγω πολλών περιστάσεων. Ερχόμασταν μετά από διακοπή. Επίσης η βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού τον αδικεί. Χωρίς επίσημο ματς 3 εβδομάδες ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.
Και προσέθεσε: «Το σημαντικό ότι ξέραμε πώς να κερδίσουμε. Είχαμε την λιγότερη κατοχή αλλά είμαι ικανοποιημένος που οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και σε άλλο τρόπο παιχνιδιού. Είμαστε ψηλά, πρέπει να σταθούμε στις συνθήκες που μας παρουσιάζονται».
Ο Γκρανέρο τόνισε πως «όταν μια ομάδα ξεκινά με υψηλό ρυθμό, είναι άσχημο να σταματήσει τρεις εβδομάδες. Την Λειβαδιά όμως την ωφέλησε. Θέλαμε ένα φιλικό. Την πρώτη εβδομάδα αναβλήθηκαν και τα φιλικά και την δεύτερη εβδομάδα που ψάχναμε ομάδα β' Εθνικής, δεν γινόταν διότι άρχισε το πρωτάθλημα τους».
Αναφερόμενος στον Βούκιτς είπε πως αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δήλωσε ότι δεν μπορεί να παίξει. Για τον Βεργώνη σημείωσε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να είναι έτοιμος και ψυχολογικά.

Τέλος, για την εμφάνιση του β' μέρους, είπε ότι ήταν άσχημο για πολλούς λόγους αλλά η ομάδα ήξερε πώς να ανταποκριθεί στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν και ήξερε πώς να το κερδίσει. Είναι ένα καλό σημάδι αν παίζοντας καλά μόνο ένα ημίχρονο κερδίζεις το παιχνίδι.

Post Bottom Ad

Σελίδες