Αίτηση για το επίδομα θέρμανσης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αίτηση για το επίδομα θέρμανσης

Την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για υποβολή αίτησης για τη χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ κατά τις τρείς πρώτες ώρες υποβλήθηκαν 9.000 αιτήσεις.
 Το επίδομα χορηγείται σε φυσικά πρόσωπα, που πληρούν τα κριτήρια χορήγησης και αφορά αγορές πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης, που πραγματοποιούνται από 15 Οκτωβρίου μέχρι και 30 Απριλίου κάθε έτους.
 Η σχετική αίτηση υποβάλλεται μέχρι 30 Μαΐου κάθε έτους. Ποσό που ισούται με το 25% του συνολικού δικαιούμενου ποσού του επιδόματος θέρμανσης, προκαταβάλλεται άπαξ ανά περίοδο χορήγησης, κατ' επιλογή του δικαιούχου, που αποτυπώνεται στην αίτησή του. 
Πως όμως γίνεται η αίτηση για το επίδομα στο gsis.gr. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες που έχει εκδόσει η ΓΓΠΣ για την διευκόλυνση των αιτούντων του επιδόματος.
 Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για χορήγηση Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης
 1. Με ποιούς κωδικούς εισερχόμαστε στην Εφαρμογή Δικαιούχων του Επιδόματος πετρελαίου Θέρμανσης;
 α. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. συνδέονται, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet.
 β. Οι χρήστες που δε διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, θα ταυτοποιούνται εναλλακτικά δίνοντας ΑΦΜ και αριθμό ειδοποίησης κάποιου εκ των τελευταίων 5 εκκαθαριστικών των Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Post Bottom Ad

Σελίδες