Υπάρχει διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχει διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας;

Μάλλον κάποιοι δεν συμφωνούν με ένα δελτίο τύπου που στάλθηκε από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Χαμπίδη στα ΜΜΕ για την επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στα Μονόσπιτα Ημαθίας,και ένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθία ο κύριος Ηλιάδης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή που όπως θα διαβάσετε δεν συμφωνεί καθόλου με το δελτίο τύπου που έστειλε ο κύριος Χαμπίδης,η συμφωνεί μερικός ,και μας λέει να έχουμε καλές πηγές ενημέρωσις,ενώ το άρθρο ήταν δελτίο τύπου του κυρίου Χαμπίδη .....
Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλε ο κύριος Ηλιάδης...


ME ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ Ν,Ε, Δ,ΧΑΜΠΙΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. Κ.ΟΡΦΑΝΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ .
2.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ 
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ,ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ Μ.Μ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Ν.ΗΛΙΑΔΗ.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΦΗΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες