Στον θρόνο της η Βασίλισσα και πάλι,κέρδισε τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ με 2-1 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στον θρόνο της η Βασίλισσα και πάλι,κέρδισε τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ με 2-1

Σε λίγο φωτορεπορτάζ
Την τέταρτη εντός έδρας νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η Βέροια (2-1 τον Λεβαδειακό), η οποία καμαρώνει στην κορυφή της Super League
Σε διάταξη 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, οι οποίες μέχρι το 20ό λεπτό δεν κατάφεραν να πατήσουν στα αντίπαλα καρέ με αξιώσεις, αν εξαιρεθούν δύο -ακίνδυνες- τελικές της Βέροιας.

Το επόμενο πεντάλεπτο ήταν καταιγιστικό, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ με κεφαλιά του Ρομπέρτο Μπατιόν (στο 21') και εξ επαφής προσπάθεια του Νικολάο Ντουμίτρου (στο 25'), προτού ο Χουάν Σοτέλο σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Λεβαδειακού (στο 26' με πλασέ).

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία καλή ευκαιρία του Φαμπιάν Μπορνταγκαράι (μπλόκαρε στη γραμμή ο Γιώργος Καντιμοίρης) κι ενώ είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Ιβάν Μαλόν που πέρασε άουτ.
Ο Χοσέ Γκρανέρο έκανε γρήγορα τις τρεις αλλαγές του, προκειμένου να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, ενώ αντίθετα ο Σάββας Παντελίδης ήταν πιο επιφυλακτικός.

Το μπλοκάκι

21ο λεπτό ΓΚΟΛ: Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σηφάκης έκανε κακή έξοδο, ο αμαρκάριστος Μπατιόν την εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Βέροια.

25ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ασυνεννοησία μεταξύ του Σηφάκη και του Τομάς, ο Ντουμίτρου απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

26ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Μπορνταγκαράι γύρισε ωραία στον Σοτέλο, ο οποίος πλάσαρε τον Καντιμοίρη και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

45+1ο λεπτό: Εκτέλεση κόρνερ, ο Μπορνταγκαράι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι ο Καντιμοίρης μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.

72ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάσκες, η μπάλα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

93ο λεπτό: Σέντρα του Κονέ από αριστερά, ο Παππάς έπιασε την κεφαλιά και ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η Βέροια είχε σταθερά την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος κι άγγιξε το τρίτο γκολ στο 72ο λεπτό, όταν το φάουλ του Νταβίντ Βάσκες πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μιχάλη Σηφάκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα της Ημαθίας δεν απέφυγε τα λάθη, με συνέπεια ο Λεβαδειακός να βρει ευκαιρίες για το γκολ της ισοφάρισης (80' Σίμον Βούκσεβιτς, 82' Σοτέλο, 85' Βαγγέλης Μάντζιος, 93' Κώστας Παππάς), χωρίς ωστόσο να το πετυχαίνει.

MVP
Ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο γκολκίπερ της Βέροιας έκανε πολλές αποκρούσεις, με σημαντικότερη εκείνη του 93ου λεπτού στην κεφαλιά του Κώστα Παππά.

Αδύναμος κρίκος
Ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε κακή έξοδο στη φάση του πρώτου γκολ της Βέροιας και μπερδεύτηκε με τον Χαβιέρ Τομάς στη φάση του δευτέρου.

Σχόλιο
Την περυσινή σεζόν η παραμονή κρίθηκε στους 38 βαθμούς. Την εφετινή η Βέροια έχει ήδη συγκεντρώσει 15 με πέντε νίκες και μια ήττα (στο "Γ. Καραϊσκάκης"), όπερ σημαίνει ότι έχει διανύσει μεγάλο δρόμο για να πετύχει το στόχο που είχε θέσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ρεαλιστικά, πάντως, αν συνεχίσει να είναι τόσο αποτελεσματική, θα βάλει ψηλότερα τον πήχη. Ο Λεβαδειακός, αντίθετα, αν και βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα, με συνέπεια να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46' Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γ. Γεωργιάδης (55' Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (64' Κατίδης).

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Ν. Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες (68' Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87' Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78' Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

Post Bottom Ad

Σελίδες