Ξέρουμε τις δυνατότητές σαν ομάδα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ξέρουμε τις δυνατότητές σαν ομάδα

Ερνάντεθ: «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας σαν ομάδα»
Η χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού και η νίκη του επί της Ατλέτικο Μαδρίτης εξέπληξε τον Κίκε Ερνάντεθ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΒΕΡΟΙΑΣ μίλησε για το παιχνίδι αυτό, για το ελληνικό πρωτάθλημα, τη "Βασίλισσα" αλλά και τον Άρη.

Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» τόνισε:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα τον συγχαρώ για την απόδοσή του. Από εκεί και πέρα σίγουρα περίμενα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του Champions League».

Για το αν η Ατλέτικο ήταν κακή ή ο Ολυμπιακός πολύ καλός: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του το διάβασε πολύ καλά από πλευράς τακτικής, για το πού θα υποφέρει από τον αντίπαλό του. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την εμφάνιση και τον Μίτσελ, που ήταν καλά διαβασμένος».

Για τον Μίτσελ: «Πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής, που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο κατοχής. Έχει αποκτήσει εμπειρία και αυτό φαίνεται πλέον με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η μεγάλη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος που έχει πέσει πολύ. Όταν έχει πέσει το εθνικό σου πρωτάθλημα είναι δύσκολο να εμφανίζεσαι ανταγωνιστικός κόντρα σε μεγαθήρια όπως η Γιουβέντους και η Ατλέτικο».

Για το αν θα κατακτήσει εύκολα ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το ό,τι θα πρέπει να ξεπεράσει όμως την πρωτοπόρο ΒΕΡΟΙΑ: «Εμείς παραμένουμε ταπεινοί σαν ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε, τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και ξέρουμε και κάτι άλλο πολύ καλά: να προσευχόμαστε».

Για την εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Εγώ το πρώτο που έχω να κάνω είναι συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για τα τρία πολύ καλά παιχνίδι που έκαναν και για τη δουλειά στην προετοιμασία. Όλες οι ομάδες είναι στη φάση που χτίζονται. Το θετικό είναι ότι σε αυτή τη φάση μπορούμε και κερδίζουμε».

Για τις πολλές μεταγραφές και τα αρκετά στοιχεία από Άρη: «Κάναμε ένα πλάνο με τον κ. Αρβανιτίδη και δουλέψαμε ομαδικά με τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον κο. Λαναρή. Μετά έγινε μία αλλαγή και ο νέος πρόεδρος είχε κάποιες άλλες σκέψεις. Δουλέψαμε πάλι με ομαδικό πνεύμα και έγιναν κι άλλες κινήσεις. Έτσι φτιάξαμε την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, καμίας άλλης απόχρωσης».

Για τον Αρη: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που έχουμε περάσει από τον Αρη και νιώθουμε μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας. Επειδή έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον Αρη, με λυπεί να τον βλέπω σε αυτή την κατηγορία. Παραμένει όμως ένας τεράστιος σύλλογος, έχει τεράστιο λαό, δυναμική που δίνει ο λαός, επομένως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί εκεί που του αρμόζει. Είναι λυπηρό που μεγάλες ομάδες όπως η Α.Ε.Κ., ο Αρης, ο Ηρακλής, η Λάρισα δεν είναι στην Α’ εθνική. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν στην Α’».
Κερκίδα Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες