Toυς χόρεψαν πεντοζάλι «Διπλό» στο Ηράκλειο και κορυφή για τη Βέροια 1-0 τον ΟΦΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Toυς χόρεψαν πεντοζάλι «Διπλό» στο Ηράκλειο και κορυφή για τη Βέροια 1-0 τον ΟΦΗ

«Διπλό» στο Ηράκλειο και κορυφή για τη Βέροια 1-0 τον ΟΦΗ
Πάγωσε το γλεντί κολέ ο Ν.Καλτσάς oταν στο γύρισμα του Μπεν ο Ντουμίτρου άφησε την μπάλα και ο επερχόμενος Καλτσάς άνοιξε το σκορ,,...
Η ομάδα της Βέροιας είναι στην κορυφή και φορτσάρει για περισσότερα, σφραγίζοντας τη μοίρα του αγώνα καθώς έκτοτε ουδέν αξιόλογο συνέβη.....
Η Βέροια κατάφερε να φύγει νικήτρια τη Δευτέρα από το «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, πετυχαίνοντας το «2 στα 2» στη φετινή Super League.

Η «βασίλισσα» του Βορρά, με γκολ του Καλτσά στο 58ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Ατρόμητο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γκατούζο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 11', όταν ο Λαμπρόπουλος είχε δοκάρι.

ΟΦΗ-Βέροια 0-1

Γκολ: 58' Καλτσάς

Κίτρινες: Ραούλ Μπράβο (Βέροια), Μιλιάζες (ΟΦΗ)

Δοκάρια: Λαμπρόπουλος (11', ΟΦΗ)

ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Ραζάκ, Λαμπρόπουλος (63' Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ (60' Μαϊρόν), Περογαμβράκης, Στάθης, Μιλιάζες, Πετρόπουλος (76' Μονιάκης).

Βέροια (Χ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Καλί, Ραούλ Μπράβο (72' Καταλά), Βεργώνης, Κάσκες, Καλτσάς, Ντουμίτρου (74' Μπαργκάν), Μπεν, Κάμπορα (62' Γεωργιάδης)

Post Bottom Ad

Σελίδες