Αγγελίνας Θωμάς Χαιρετίζω τη δέσμευση του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αγγελίνας Θωμάς Χαιρετίζω τη δέσμευση του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη


aggelinas-bioΤεχνολόγος Γεωπόνος
Γεννήθηκα στη Βέροια, το 1960. Έχω ένα γιο, τον Δημήτρη, 15 ετών. Είμαι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος και εργάζομαι ως συνεταιριστικός υπάλληλος στην ΑΛ.Μ.ΜΕ Α.Ε.
Αναπτύσσω συνδικαλιστική δράση ως εκπρόσωπος Εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ στην Ομοσπονδία Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.ΣΕ.ΓΟ), ενώ υπήρξα και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΛ.Μ.ΜΕ.
Το διάστημα 1998-2002 ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Απ. Παύλου. Από τον Ιούνιο του 2013 είμαι αν. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, ενώ εκτελώ επίσης καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Αλεξάνδρειας και Τοπικών Κοινοτήτων.
Πιστεύω ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τη μοναδική διέξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση, ενώ καθοριστικός είναι και για την οικονομία του Δήμου Βέροιας που είναι κατεξοχήν αγροτικός τόπος. Τα τοπικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων το επιτραπέζιο και το συμπύρινο ροδάκινο, πρωταγωνιστούν στις ξένες αγορές για την ποιότητά τους, αποφέροντας συνάλλαγμα στην εθνική οικονομία.
Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό να στηρίξουμε την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, έτσι ώστε να πάρει ανάσα η τοπική οικονομία και να δοθεί μία νότα αισιοδοξίας στους αγρότες μας που έχουν πληγεί και από τις περικοπές στις επιχορηγήσεις.
Για να έχει μέλλον ο αγροτικός τομέας, πρέπει να οργανωθεί καλύτερα ο Έλληνας γεωργός, με τη στήριξη του κράτους, γιατί πολλά προβλήματα έχουν τη ρίζα τους στο υπάρχον έλλειμμα οργάνωσης. Στήριξη χρειάζονται και οι βιομηχανίες μεταποίησης φρούτων, οι οποίες είναι οι μόνες βιομηχανίες που παράγουν στον Δήμο Βέροιας. Θα ήθελα να αναφέρω εδώ την ΑΛ.Μ.ΜΕ και την Venus που εξακολουθούν να στέκουν στα πόδια τους, παρόλα τα προβλήματα, συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία και μειώνοντας το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω, όσο μπορώ, προκειμένου ο δήμος μας να στηρίξει όλα τα αγροτικά προϊόντα, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Επίσης, να γίνει η σύνδεση του πρωτογενή τομέα με όλους τους κρίκους διακίνησης και εμπορίας, έως και τον τριτογενή τομέα.
Χαιρετίζω τη δέσμευση του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη για δημιουργία αντιδημαρχίας αγροτικής ανάπτυξης, γιατί καταδεικνύει πόση βαρύτητα δίνει στην αγροτική ανάπτυξη.
Επικοινωνία
Τηλ.: 6972 913956, 6948 386682
e-mail: aggelinas@drasi-gnosi.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες