Τα τερτίπια του Ν.Μπέκη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τα τερτίπια του Ν.Μπέκη

Με ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων έβγαλε μια ανακοίνωση Ο Ν.Μπέκης ότι δεν τον παίζουν τα ΜΜΕ της Ημαθίας ότι δήθεν τον έχουν αποκλείσει....

Όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι χθες γιατί το έγραψε αυτό,από την στιγμή που εμείς ,και κάποια άλλα site παίζουμε όσα δελτία τύπου μπορούμε,μας απάντησε δεν εννοούσα όλα τα ΜΜΕ αλλά μερικά ....
Όπως είπε ο Σ.Ψάλτης σε μια ταινία σε μια μεγάλη αίθουσα σαν να μας έλεγε ο κύριος Μπέκης¨΄οι μισοί από εσάς είστε μαλάκες¨΄και όταν σηκώθηκαν κάποιοι να τον δείρουν είπ娴ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ¨......΄Έτσι κάπως σεβάστηκε ο Ν.Μπέκης ορισμένα ΜΜΕ που έπαιξαν τα δελτία τύπου που έστελνε το γραφείο του, και μάλιστα χωρίς κόστος,σαν να έλεγε τους άλλους υποψηφίους εμείς βρήκαμε τρόπο να παίζουμε τζαμπαντάν .

Δηλαδή ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Ν.Μπέκης έχει την απαίτηση να παίζουν όλα τα δελτία τύπου που στέλνει 10-20 στον αριθμό,όλα να τα διαβάζει ο κόσμος,λες και είμαστε συνεργάτες του,θα μας τρελάνουν θέλουν για τα καλά.
Ας αφήσει ο κύριος Μπέκης αυτά  τα υπονοούμενα,και ας μην προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις χωρίς λόγο,διότι οι ψήφοι δεν κερδίζονται με αυτά τα τερτίπια,αλλά με το ύφος και το ήθος του κάθε υποψηφίου.
Και μια που μιλάμε για υποψηφίους κύριε Μπέκη,όταν είναι μια παρέα τους λένε όλους χρόνια πολλά δεν λένε μόνο το έναν,

Post Bottom Ad

Σελίδες