Κους κους με τον Μ.Μελιόπουλο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κους κους με τον Μ.Μελιόπουλο

Καλησπέρα φίλοι μου...
1)Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται κανονικά σε όλους τους δήμους της Χώρας αλλά στον δήμο της Βέροιας είναι το κάτι άλλο....Στο Μακροχώρι συναντήσαμε 3 συνδυασμούς να κάνουν περατζάδα από τα καφενεία.....Οι πελάτες από τις πολλές κάρτες που έπαιρναν από τους υποψηφίους μπέρδεψαν την
τράπουλα που έπαιζαν μπιρίμπα και έπαιζαν Καραπαναγιωτίδη Μαρκούλη.....Και έκλεισε ο Παπαγιάννης..

2)Αλλά το καλύτερο το είπε κάποιος σε καφενείο που μιλούσε υποψήφιος στο Μακροχώρι ....Παρακαλώ να μιλάτε πιο γρήγορα, δεν έχω πολλή ώρα στη διάθεσή μου,θέλω να ακούσω και τον επόμενο..

3)Καλείς υδραυλικό τη Δευτέρα στις πέντε να σου φτιάξει τη βρύση κι έρχεται πέντε παρά τέταρτο. Ίδια μέρα, ίδια ώρα. Ένα μήνα μετά, όμως......!Καμία σχέση με εκλογές αλλά ήθελα να στείλω μήνυμα τον υδραυλικό 

4)Και η κρίση κρίση τι βγήκαμε στις αγορές και ανοησίες....Χθες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης, επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί.

5)Και ο Κ.Καλαϊτζίδης συνεχίζει να κυκλοφορεί με τον κουστουμαρισμένο μέσα στην Βέροια ,και αντί να τον στείλει από κει που ήρθε,τον έχει δίπλα  και κάνει τον κόσμο να νευριάζει,και φυσικά έτσι χάνει ψήφους.....

6)Ένας υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας μας είπε Λαϊκούρα μου έχουμε ήδη εκλεγεί....Συμφωνώ αρκεί το παριζάκι να είναι υφαντής στο τέλος.

7)Eυτυχώς, όμως, που υπάρχει αρκετή αστυνόμευση. Χτες βράδυ γύριζα σπίτι μου και κάποιος με είχε πάρει από πίσω. Κάποια στιγμή με πλησίασε και με ρωτάει «μήπως είδες κανένα αστυφύλακα εδώ γύρω;» Όχι του λέω. «Πολύ ωραία» μου λέει «ψηλά τα χέρια…»

8)Λένε άμα σε αφορίσει η εκκλησία, δε λιώνεις μετά θάνατον.....Υποψήφιος στην Βέροια πήγε και του αφόρισαν τα ρούχα και τα παπούτσια,για να περπατάει σε όλα τα χωριά του δήμου Βέροιας.

9)Τελικά οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον,δεν εξηγείται αλλιώς.

10)Παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας και τρελαίνομαι. Παίρνει ο άλλος τον λόγο, μιλάει μισή ώρα χωρίς να λέει τίποτα, οι μισοί από κάτω κοιμούνται, οι άλλοι μισοί πάνε για κατούρημα και στο τέλος όλοι διαφωνούνε!

11)Και για νατελειώσω....Πως γίνεται υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας να δέχτηκε πισώπλατα μια μαχαιριά στο στήθος!

12)Πάντα βλέπω τον Σαρηγιαννίδη να κυκλοφορεί με κάτι ντοσιέ μέσα στην Βέροια,αλήθεια τι στο καλό μπορεί να έχουν αυτοί οι Ντοσιέ ρε Σαρηγιαννίδη.....Το λέω  εδώ γιατί ρωτάει ο κόσμος

13)Αχ βρε Χαρούλα απαρηγόρητη ήταν η Αρχοντάκη,τι ραβασάκι εισαγγελέα ήταν αυτό πάλι,τι μοιρολόι ήταν αυτό πάλι,κλάμα να δείτε την κυρία.

Post Bottom Ad

Σελίδες