Καταγγέλουν τον Π.Παυλίδη ο σύλλογος υπαλλήλων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καταγγέλουν τον Π.Παυλίδη ο σύλλογος υπαλλήλων

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ημαθίας, καταγγέλει με ανακοίνωσή του τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Βέροιας Παύλο Παυλίδη σημειώνοντας τα εξής:
"Καταγγέλλουμε την ενέργεια του προέδρου του Νπδδ του Δήμου Βέροιας κ.Παυλίδη Παύλου, να λειτουργήσει ορισμένους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βέροιας με προσωπικό ορισμένου χρόνου από την Μ.Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή 25/04/2014, κατά παράβαση του προτύπου κανονισμού λειτουργίας (φεκ 497/2002) και της υπ'αριθμ. 24/2004 απόφασης του ιδίου Νομικού του προσώπου.
Επίσης καταγγέλλουμε το κατάπτυστο και ανυπόγραφο πρόγραμμα εργασιών και την μετακίνηση των εργαζομένων σε άλλους χώρους εργασίας, το οποίο εστάλει στους παιδικούς σταθμούς χωρίς υπογραφές, χωρίς ονόματα και χωρίς κάποια έγκριση. Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση του ΝΠΔΔ δεν έχει μεριμνήσει ακόμη για την πρόσληψη Ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας όπως οφείλει και έχουμε ζητήσει εγγράφως προ εξαμήνου.
Σήμερα υπάρχει η τάση να στρέφουμε τους πολίτες εναντίον των εργαζομένων και αυτό επιδιώκει η διοίκηση του ΝΠΔΔ του Δήμου μας. Η καταγγελία μας θα θεωρηθεί εναντίωση κατά των γονέων, αυτός είναι ο σκοπός και το όπλο τους γι αυτό προβαίνουν σε μία τέτοια ενέργεια. Η τήρηση της νομοθεσίας θα περάσει σε δεύτερη φάση. Τουλάχιστον αναλάβετε και τις ευθύνες κ.Πρόεδρε βγάζοντας μία επίσημη απόφαση και όχι μία προφορική εντολή και ένα κατάπτυστο πρόγραμμα. Θα μπορούσατε να έχετε μεριμνήσει πιο μπροστά για την τακτοποίηση του προσωπικού κοινωφελούς εργασίας σε αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η νόμιμη λύση και να μην χάσουν και οι συνάδελφοι το «μεροκάματο».
Με την παρούσα επιστολή θέτουμε την διοίκηση του Νομικού προσώπου υπεύθυνη για κάθε ζημία και ατύχημα που πιθανόν να προκύψει στους χώρους εργασίας ή κατά την μετακίνηση του προσωπικού. Καλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν εγγράφως προς την διοίκηση για την προδήλως παράνομη εντολή και τους γονείς να ζητήσουν εγγράφως την εγγύηση για την ασφάλεια των παιδιών τους".

Post Bottom Ad

Σελίδες