Σε καταλήψεις δημαρχείων προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σε καταλήψεις δημαρχείων προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε καταλήψεις δημαρχείων προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑΣε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι αντιδρούν στον νόμο 4250/2014 για την αξιολόγηση.

Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής, στις 11.00 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα) και αμέσως μετά στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

Επίσης, τη Δευτέρα 28 Απριλίου, με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας, προτείνεται να γίνουν καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας.

Τέλος, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός ο συγκεκριμένος νόμος.

Διαμηνύει, δε, πως αν δεν το κάνει η ΑΔΕΔΥ, θα προσφύγει η ίδια, σε συνεργασία με άλλες Ομοσπονδίες.

Post Bottom Ad

Σελίδες