Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλοσώρισε την κυρία Δινάλη στον Συνδυασμό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλοσώρισε την κυρία Δινάλη στον Συνδυασμό


Παρουσιάσθηκε σήμερα η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος από τη Βέροια Δινάλη Πηγή 36 ετών. Η νέα υποψήφια του συνδυασμού είναι τραπεζική υπάλληλος με πλούσια συνδικαλιστική δράση.
Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλοσώρισε την κυρία Δινάλη στον Συνδυασμό αναφέροντας οτι η Ελληνίδα μητέρα έχει κεντρική θέση στην κοινωνία, δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από την εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η Πηγή με την έντονη κοινωνική της δράση καθώς και με την διαρκή υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων έχει επιδείξει μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, στοιχεία που είναι προαπαιτούμενα για την ενασχόληση με τα κοινά.
Αφουγκράζομαι καθημερινά τα προβλήματα και τις ανησυχίες της περιοχής μας και βιώνω στο περιβάλλον μου όσα μας απασχολούν. Προσδοκώ στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου προκειμένου να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις αφενός στο να ακούσω, να καταγράψω και να μεταφέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι ως πολίτες και αφετέρου να προωθήσω τις αναγκαίες λύσεις. Τολμώ να αναλάβω δράση διότι πιστεύω ότι με την μαζική κοινή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να αφυπνιστούμε και να μην αφήσουμε τη τύχη μας σε άλλους.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες