Διονύσης Κουλουριώτης με τον συνδυασμό Βοργιαρζίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Διονύσης Κουλουριώτης με τον συνδυασμό Βοργιαρζίδη

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" θα είναι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου Διονύσης Κουλουριώτης. Ο Διονύσης Κουλουριώτης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου. Ας δούμε ποιος είναι ο Διονύσης Κουλουριώτης:
"Γεννήθηκα το 1962 στο Μακροχώρι Ημαθίας, όπου και μεγάλωσα. Έχω τρία παιδιά, την Αγγελική (νοσηλεύτρια-ιδιωτική υπάλληλος), τον Σταύρο (ελεύθερος επαγγελματίας - φοιτητής Φυσικής ΑΠΘ) και τον Κωνσταντίνο (μαθητής). Είμαι απόφοιτος Λυκείου. Εργάστηκα 25 χρόνια στην ΕΑΣ Βέροιας, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκα το 2007.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά με οδήγησε στο συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο υπηρέτησα και ως μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΣ Βέροιας (2003-2005).
Είμαι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου από 1-1-2011 έως σήμερα, μετά την εκλογή μου στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Κύριος στόχος μου είναι να βοηθήσω τους συνδημότες μου αγρότες, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησα στα αγροτικά θέματα λόγω της ενασχόλησής μου με αυτά στην ΕΑΣ Βέροιας και να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσής τους στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύει ο αγροτικός κόσμος. Προτεραιότητά μου επίσης είναι να βοηθήσω να κατανοήσουν πόσο καθοριστική θα είναι η συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, και όχι μόνο, αν μάθουμε να ανακυκλώνουμε αλλά και να κομποστοποιούμε τα σκουπίδια που εμείς οι ίδιοι παράγουμε.
Σε μια επίπονη περίοδο για τις αντοχές όλων μας, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις και να δουλέψουμε αποτελεσματικά για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας. Είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο απέναντι στις οικογένειές μας αλλά και στο τόπο μας που σίγουρα όλοι αγαπάμε".
Επικοινωνία
Τηλ.: 6948044632
e-mail: ds.koulouriotis@gmail.com
koulouriotis@drasi-gnosi.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες