Γ.Μπιλέκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Γ.Μπιλέκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας

bilekas photo
Υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, είναι ο δικηγόρος κ. Γιώργος Μπιλέκας, νυν σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας. Ο Γιώργος Μπιλέκας είναι έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Οικονομία την Διοίκηση και την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος στο εγχώριο και διεθνές σύγχρονο περιβάλλον. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Βέροιας.
Σε μήνυμά του ο Γιώργος Μπιλέκας αναφέρει:
«Αγαπητοί Συμπολίτες
Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για την πόλη μας κατέρχομαι και πάλι σʼ αυτές τις εκλογές διεκδικώντας μια θέση πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, για να συνεχίσω από θέση προσφοράς και ευθύνης την προσπάθειά μου για ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας.
Εργάστηκα στην θητεία μου ως Σύμβουλος αρχικά και ως προταθείς Αντιπρόεδρος μετέπειτα της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας με ζήλο και ενθουσιασμό, με υπευθυνότητα και συνέπεια, με αποτελεσματικότητα και όραμα, συναισθανόμενος πάντα το βάρος της μεγάλης ευθύνης και της επίγνωσης των καθηκόντων που μου ανέθεσαν οι συνδημότες μου, μέσα από τις συμπληγάδες των δύσκολων καιρών που ζούμε σήμερα.
Στην πόλη που μας γαλούχησε και δραστηριοποιούμαστε κοινωνικά και επαγγελματικά, οφείλουμε πολλά. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει σε αυτήν σε ανταπόδοση των όσων απλόχερα μας χάρισε, με τις όποιες δυνάμεις του. Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας. Το χρωστάμε στην αγαπημένη μας πόλη και στις επόμενες γενιές. Για ό,τι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά και για ό,τι θετικό περήφανοι. Στην τοπική αυτοδιοίκηση άλλωστε δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές αντιπαραθέσεις και προσωπικά ελατήρια.
Διαπνεόμενος από τις παραπάνω σκέψεις αποφάσισα τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ως υποψήφιος στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας Βέροιας, που απέδειξε με την έως τώρα πορεία του στα κοινά ότι και θέλει και μπορεί να οδηγήσει τον διευρυμένο πλέον Δήμο της Βέροιας στην ανάπτυξη και την πρόοδο, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, των φυσικών του πόρων και της πλούσιας ιστορίας του, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, με οράματα και προσδοκίες για το αύριο.
Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν δύναμη με την επιλογή τους στο πρόσωπό μου στην προηγούμενη θητεία μου αναδεικνύοντάς με πρώτο σε ψήφους και ευελπιστώ πως και τώρα θα έχω την τιμή της ψήφου σας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου θα ʽναι δέσμευση για μένα να συνεχίσω στηριζόμενος σε σταθερές και αταλάντευτες αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα.
Η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο απόκειται στην κρίση μας».
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στις Η.Π.Α. το έτος 1969 και από το 1975 ζει στη Βέροια.
Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του τμήματος Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.).
Ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα στο Πρωτοδικείο Βεροίας και στο Εφετείο Θεσσαλονίκης από το έτος 1995.
Από διάθεση συμμετοχής στα κοινά και συνεισφοράς, την τριετία 1996-1999 υπήρξε αιρετό μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Βεροίας, στη συνέχεια αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας και το 2009 εξελέγη γενικός Γραμματέας του Τουριστικού Ομίλου Σελίου με θητεία έως το 2012.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, θέση την οποία υπηρέτησε με συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις, διατύπωση απόψεων και γόνιμες παρεμβάσεις του επί των ζητημάτων της πόλης και προτάθηκε Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου.
Συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Βρετανικό Επιμελητήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Πανεπιστήμιο του Liverpool.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Οικονομία και Διοίκηση επιχειρήσεων και παρακολουθεί μεταπτυχιακό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα με αντικείμενο την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος στο εγχώριο και διεθνές σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο και έντονα ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον.
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
Είναι έγγαμος με την Στέλλα Νοχουτίδου, υπάλληλο του Κτηματολογικού Γραφείου Βεροίας και έχει δύο γιούς, τον Ερμή και τον Σίμο, ηλικίας 7 και 3 ετών αντίστοιχα.

Post Bottom Ad

Σελίδες