Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση θα πληρωθούν νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες όλες οι συντάξεις του Ιανουαρίου ...
2014, που καταβάλλουν τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Εργασίας ασφαλιστικά ταμεία.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι συντάξεις του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε) να καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου και όλων των υπόλοιπων φορέων κοινωνικής ασφάλισης στις 23 Δεκεμβρίου.
Η απόφαση , σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας έχει σαν στόχο την καλύτερη διευκόλυνση των συνταξιούχων στις συναλλαγές τους, καθώς τις ημέρες αυτές η κίνηση στα τραπεζικά ιδρύματα είναι πολύ μεγάλη.
Στο μεταξύ στις 23 Δεκεμβρίου 2013, αντί στις 30 Δεκεμβρίου όπως προβλέπεται, θα καταβληθούν οι συντάξεις μηνός Ιανουαρίου 2014, στους συνταξιούχους του Δημοσίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, «η σύνταξη του μηνός Ιανουαρίου 2014 θα καταβληθεί στους συνταξιούχους του Δημοσίου στις 23 Δεκεμβρίου 2013, αντί στις 30 Δεκεμβρίου όπως προβλέπεται. Η ρύθμιση αυτή γίνεται λόγω των εορτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες