Βέροια..Συνεργασία Δήμου με Τροχαία για μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Βέροια..Συνεργασία Δήμου με Τροχαία για μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης

Σύσκεψη με αντικείμενο  τα αυξημένα  μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης που πρέπει να ληφθούν στην πόλη της Βέροιας για την εξυπηρέτηση των έργων της Αστικής Ανάπλασης και τον πολιτών, πραγματοποιήθηκε υπό τη Δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη σήμερα (Παρασκευή 8/11/2013), παρουσία υπηρεσιακών στελεχών που έχουν την επίβλεψη του έργου, του Αντιδημάρχου Α. Λαζαρίδη και του υποδιοικητή του τμήματος Τροχαίας Βέροιας κ. Η. Καραγιάννη.
Η δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει μέριμνα  για τη διευκόλυνση της κίνησης  των οχημάτων σε κομβικά σημεία της πόλης κατά τις ώρες αιχμής, κάτι το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης η Τροχαία μπορεί ως ένα βαθμό να εξυπηρετήσει λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Σε ότι αφορά τη συνεργασία της  Τροχαίας με τις υπηρεσίες του  Δήμου πέριξ και εντός των  περιοχών εξέλιξης των έργων της  Αστικής Ανάπλασης, τονίσθηκε η  ανάγκη καταπολέμησης της παράνομης  στάθμευσης στην οδό Ανοίξεως προκειμένου  να την χρησιμοποιούν τα μεγάλα οχήματα (αστικά, λεωφορεία κτλ) για να αποφεύγεται η κίνηση τους στην οδό Βενιζέλου. Ο εκπρόσωπος της Τροχαίας διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι εντείνονται και θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς με έμφαση στα σημεία των δρόμων που προκαλούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών συμφώνησε  με τον Υποδκτη της Τροχαίας να υπάρχει καθημερινή επικοινωνία  προκειμένου οι δυνάμεις της Τροχαίας να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού θα τα πάει τα αυτοκίνητα του ο κόσμος βρε παιδιά; Θα τα φάει; Αφού οι θέσεις πάρκινγκ εξαφανίστηκαν...Μάτια έχουμε και βλέπουμε την Ανοίξεως...Εκτός κι αν ζω σε άλλη πόλη και σε παράλληλο σύμπαν...

Ανώνυμος είπε...

Και να γραφουν τα αυτοκινητα που παρεμποδιζουν την κινηση οχηματων και ΠΕΖΩΝ , ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ χωρις να χαριζονται σε πελατες συγκεκριμενων καφετεριων που πινοντας τον καφε τους ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.......

Nomikos είπε...

Να κληθούν οι αρμόδιοι φορείς να επιβάλουν τάξη στην Λεωφόρο Ανοίξεως. Καθημερινά γίνονται μικροσυγκρούσεις, ενώ οι σπασμένοι καθρέπτες είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι μετωπικές συγκρούσεις αποφεύχθηκαν μέχρι στιγμής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Επικίνδυνα σημεία όπως η στροφή στο Μουσείο, η τομή της ανηφόρας της παιδικής χαράς (ξενώνας Αξιωματικών) με την Ανοίξεως, η στροφή που τώρα δημιουργήθηκε τόσο κλειστή !!! στους Αγίους Αναργύρους, είναι απαραίτητο να αστυνομούνται διότι η ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος θα βαρύνει όχι μόνο αυτούς τους ασυνείδητους (υπό την έννοια ότι δεν αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της πράξης τους) οδηγούς που παρκάρουν εκεί ενώ υπάρχουν πινακίδες Ρ40 (απαγόρευση ΣΤΑΣΗΣ και ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ), αλλά και τους αρμόδιους φορείς που ορίζονται εκ του νόμου για την οδική τάξη.
Το γεγονός ότι οι πολίτες διαφωνούν με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδίου ανάπλασης, δεν απαλλάσσει αυτούς ή τα αρμόδια όργανα από την υποχρέωση να τηρούνται οι θεσμοθετημένοι κανόνες οδικής ασφάλειας.

Ανώνυμος είπε...

Το πλάτος του δρόμου είναι πολυ στενό με το πλάτος να αυξομειώνεται ανάλογα με τις επικίνδυνες εσοχές που κάνει το πεζοδρόμιο.Έκλεισαν οι δρόμοι, χάθηκαν οι θέσεις στάθμευσεις και όλα αυτά σε μια πόλη που είχε ήδη έλλειψη και των δύο

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω (σαν πολιτης) τους υπευθυνους του Δημου Βεροιας που μεριμνουν για την εξυπηρετηση των πολιτων !

Post Bottom Ad

Σελίδες