Πρόταση σε Μαρτίνεθ από τον ΠΑΟΚ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πρόταση σε Μαρτίνεθ από τον ΠΑΟΚ

 Πρόταση σε Μαρτίνεθ από τον ΠΑΟΚΟ Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay.
O Ισπανός τεχνικός υποστηρίζει ότι
έχει πρόταση από την Ελλάδα και το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως αυτή προέρχεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο 49χρονος προπονητής θεωρείται ο αναμορφωτής της Λεβάντε.
Ο Μαρτίνεθ είχε αναλάβει την ομάδα της Βαλένθια το καλοκαίρι του 2011 και μέσα σε δύο χρόνια έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες.
Μάλιστα, την περσινή σεζόν είχε ανακηρυχτεί από την ομοσπονδία των προπονητών στην Ισπανία ως ο καλύτερος της χρονιάς, αφού τα «βατράχια» είχαν εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων (μέχρι και τη Ρεάλ κέρδισε με 1-0) και κατάφεραν να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το Europa League.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, σύντομα θα λυθεί η συνεργασία του Ισπανού τεχνικού με την Λεβάντε, αφού δεν τους άρεσε στη διοίκηση δεν άρεσε η πορεία που είχε η ομάδα στο β’ γύρο της Primera Division που είχε ως αποτελέσματα να βρίσκονται στην 14η θέση τα βαθμολογίας.
«Η προτεραιότητά του θα είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό, πολύ περισσότερο τώρα όπου η καλύτερη οικονομικά πρόταση που έχει, προέρχεται από την Ελλάδα», τόνισε ο 49χρονος τεχνικός και ο ΠΑΟΚ είναι (μαζί με την Έλτσε) η ομάδα που του προσφέρει μία καλή οικονομική προσφορά.
Όσον αφορά το κασέ του, αμείβεται με περίπου 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ωστόσο, στην περίπτωση των Θεσσαλονικέων τα χρήματα να είναι περισσότερα, αφού καλείται να αφήσει τη χώρα του για να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε αν θα ευδοκιμήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες