Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ενοικίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ενοικίου

Από σήμερα οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του 2009 θα μπορούν να καταθέτουν αποκλειστικά στα ΚΕΠ τις αιτήσεις τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Το πρόγραμμα αφορά 150.000 δικαιούχους οι οποίοι μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και τα ΚΕΠ για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Το γενικό εισοδηματικό κριτήριο παραμένει το ίδιο, δηλαδή μέχρι 12.000 ευρώ το χρόνο. Το κονδύλι ωστόσο θα μειωθεί στο μισό, από 220 εκατομμύρια ευρώ το 2008, στα 110 εκατομμύρια ευρώ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ,ΑΚΟΥΣΟΝ,ΑΚΟΥΣΟΝ,ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ[ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ].ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ[ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ],ΕΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ[ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ???????ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ.

Post Bottom Ad

Σελίδες