Πώς όμως βρέθηκε η παρουσιάστρια του star στο πάρτι των νεόνυμφων; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Πώς όμως βρέθηκε η παρουσιάστρια του star στο πάρτι των νεόνυμφων;

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ

chrousala_meletiΗ φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον κυβερνήτη του Αβέρωφ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Τόσο σε διαδικτυακούς τόπους όσο και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Πώς όμως βρέθηκε η παρουσιάστρια του star στο πάρτι των νεόνυμφων; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Ελεονώρα έδωσε το παρών στην εκδήλωση συνοδεύοντας τον σύντροφό της Γιάννη Ολιζιέρσκι.

Ο Γιάννης ήταν αυτός που είχε πρόσκληση για το πάρτι και όχι εκείνη, καθώς η εταιρεία του Πατίτσα συνεργάζεται χρόνια τώρα με αυτή του Ολιζιέρσκι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς η απόφασή της παρουσιάστριας να παραστεί στην εκδήλωση δεν πάρθηκε εξαιτίας κάποιας πρόσκλησης που είχε από την Μαριέττα Χρουσαλά, αλλά ακριβώς επειδή προέρχεται και εκείνη από εφοπλιστική οικογένεια.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πατέρας της δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στον χώρο της ναυτιλίας. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι και ο πατέρας της είχε πρόσκληση αλλά εξαιτίας κάποιου οικογενειακού κολλήματος δεν έδωσε το παρών με αποτέλεσμα η Ελεονώρα να αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
http://panoramapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες