Οι δήμαρχοι υπερβαίνουν τα κόμματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οι δήμαρχοι υπερβαίνουν τα κόμματα


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


Του Δημήτρη Συρμάτση

Μόνο στα παλαιά των υποδημάτων τους δεν έχουν γράψει οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ την εγκύκλιο του κόμματος για την υποβολή υποψηφιοτήτων στην ιστοσελίδα, α λα opengov. Τα ίδια περίπου γίνονται και στην πλευρά της ΝΔ, μόνο που εκεί ακόμα δεν υπάρχει κεντρικός κομματικός μηχανισμός για να οργανώσει και να τους ελέγξει.

Οσφρίζονται το κοινό αίσθημα Σε πολλούς δήμους, τα τοπικά στελέχη της αυτοδιοίκησης αποφάσισαν να ενεργήσουν αυτόνομα και να πραγματοποιήσουν αλλεπάλληλες συσκέψεις για το αύριο και ειδικότερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, δεν το κρύβουν ότι η εγκύκλιος για την ανάδειξη υποψηφίων στην τοπική αυτοδιοίκηση που απέστειλε ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου Σωκράτης Ξυνίδης είναι για τα σκουπίδια. «Δεν μπορείς να στέλνεις Τρίτη την εγκύκλιο και να βάζεις deadline Κυριακή. Είναι σκέτη ανοησία» μας δήλωσε μεγάλο στέλεχος με σημαίνοντα ρόλο στο νομό. Η πεποίθηση ότι θα καταλήξει και θα αποτύχει όπως το opengov, διαπερνά όλα τα πράσινα στελέχη, που βλέπουν και τις τοπικές κοινωνίες αδιάφορες για τους νεωτερισμούς της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://salonica-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_180.html
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες