Η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και η χαρά της Άννας Διαμαντοπούλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και η χαρά της Άννας Διαμαντοπούλου



Της Ελένης Καλογεροπούλου
Εντάξει, στην  κυβέρνηση έχουν τουλάχιστον ένα λόγο για να χαίρονται. Γιατί μπορεί στην  οικονομία τα πράγματα να πηγαίνουν σκατά, μπορεί να μην υπάρχει ούτε ένα ευρώ για την λειτουργία των νοσοκομείων και το ασφαλιστικό να εξουθενώνει ολόκληρες γενιές, αλλά, πώς να το κάνουμε, με την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι έχουν χαρεί.  Μοιάζει σαν να εκπληρώθηκε ένα άπιαστο όνειρο.
Η πιο χαρούμενη απ' όλους μάλιστα είναι η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου , η οποία δήλωσε  στην εφημερίδα  ΤΟ ΒΗΜΑ ότι  «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου  να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ σημαντικό  να υπάρχει  μια σοβαρή Αριστερά, με ακροατήριο  στην ελληνική κοινωνία, παρά να απορροφώνται  από έναν αντιδραστικό λόγο διάφορες κατά βάση ακραίες και α-πολίτικες τάσεις». Για όσους δεν κατάλαβαν η κ. Διαμαντοπούλου δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της γιατί ευελπιστεί ότι με την ενσωμάτωση όσων έφυγαν  από τον ΣΥΡΙΖΑ και πάνε στο ΠΑΣΟΚ θα αφομοιωθούν οι οποίες φωνές  νέων ανθρώπων που  αναζητούν  μια καλύτερη ζωή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: http://www.topontiki.gr/Articles/view/6945

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες