Δεν αυτοπροτάθηκε για την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ στη Νάουσα ο κ. Γιώργος Φουντούλης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Δεν αυτοπροτάθηκε για την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ στη Νάουσα ο κ. Γιώργος Φουντούλης


"Δεν κατέθεσα εγώ ηλεκτρονική αίτηση στο ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα ως δήμαρχος στο νέο δήμο της Νάουσας" μας είπε, μετά το χθεσινό, αποκλειστικό μας, δημοσίευμα, ότι τέσσερις ήταν η υποψηφιότητες που κατατέθηκαν για το νέο δήμο. ( Καραμπατζός, Ιωσηφίδου, Φουντούλης και Καρανάτσιος ή Καρανάσιος). Για τον κ. Φουντούλη λοιπόν μάλλον υπήρξε ετεροπρόταση. Ο ίδιος επίσης μας δήλωσε ότι τον τιμά ως γεγονός. Τα ενδεχόμενα βέβαια για τον αεικίνητο και μεθοδικό πρόεδρο του VAENI να δεχτεί να μπει στη διαδικασία της αξιολόγησης είναι ελάχιστα, απ΄ ότι αντιλαμβανόμαστε, άρα και το ενδεχόμενο να μπει στο ψηφοδέλτιο του ...Καραμπατζού, αφού όλοι υπέγραφαν δήλωση ότι αν δεν επιλεγούν θα είναι υποψήφιο με τον εκλεκτό της Ιπποκράτους!
Τώρα πως θα γίνει η διαδικασία; Το γράψαμε και χθες. Κάποιοι επιζητούν τις εσωκομματικές κάλπες( όπου και θα γίνει η συνηθισμένη σφαγή του Δράμαλη με τα μέλη μιας χρήσης να πάνε και να έρχονται, θυμούνται άλλωστε οι παλιότεροι τη διαδικασία Πολλάκη- Μαυρογιώργου). Κάποιοι λένε ότι θα γίνει δημοσκόπηση( οπότε θα αρχίσουν και πάλι τα όργανα για διαβλητές υπόγειες διεργασίες). Και η τρίτη και η καλύτερη λύση είναι να ανοίξουν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ,( όπως έγινε και με την εκλογή του κ.Παπανδρέου) και να ψηφίσουν όλοι οι πολίτες του νέου δήμου για το ποιόν επιθυμούν να είναι υποψήφιος. Όλων των χρωμάτων και όλων των κομμάτων. Να δούμε θα το δεχτούν οι τρεις υποψήφιοι αυτό; Για τον κ. Φουντούλη που δηλώνει ότι δεν αυτοπροτάθηκε, πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να μας κάνει ξεκάθαρο με δήλωσή του, το τι επιθυμεί να κάνει στις εκλογές του Νοεμβρίου και με ποιούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες