Σταματήστε σήμερα κιόλας να παίζεται πινγκ-πονγκ με μπαλάκι τους ασθενείς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σταματήστε σήμερα κιόλας να παίζεται πινγκ-πονγκ με μπαλάκι τους ασθενείς


Ο κόμπος το 'σπασε το χτένι,δεν πάει άλλο!
Συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χάσουν τη ζωή τους στα χειρουργεία,στις εντατικές και στις μονάδες αιμοκάθαρσης.Η πραγματική ή τεχνητή έλλειψη φαρμάκων και νοσοκομειακών υλικών στα δημόσια νοσοκομεία οδηγεί το ΕΣΥ σε οξύ έμφραγμα.
Η κυρία υπουργός Υγείας δηλώνει:"το πάρτι στο χώρο της υγείας τελείωσε"!
Και οι προμηθευτές δεν δέχονται τον διακανονισμό που προτείνει η κυβέρνηση και αρνούνται την παράδοση φαρμάκων και υλικών!
Αμφότεροι δηλαδή έχουν στυλώσει τα πόδια κατά το κοινώς λεγόμενο και περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι "διαβουλευόμενοι".
Εμείς δεν θα εξετάσουμε ποιος έχει περισσότερο άδικο γιατί δόξα τω Θεώ ζούμε σ' αυτή τη χώρα και βλέπαμε ότι στο πάρτι συμμετείχαν άπαντες οι εμπλεκόμενοι στο χώρο της υγείας,κι έτρωγαν καλά!
Και σεις κυρία Ξενογιαννακοπούλου μετά του κόμματός σας,τα τελευταία πέντε χρόνια ως αξιωματική αντιπολίτευση και τα προηγούμενα είκοσι ως κυβέρνηση που εμπνεύστηκε  αλλά δεν καθιέρωσε το ΕΣΥ,ήσασταν από τους πρώτους καλεσμένους στο περιβόητο πάρτι.
Ασχετο αν και ο Αντρέας Παπανδρέου και ο ίδιος ο εμπνευστής του ΕΣΥ Γιώργος Γεννηματάς και η κυρία Φώφη Γεννηματά όταν χρειάστηκαν νοσηλεία έφυγαν στο εξωτερικό!
Τα πεπραγμένα με τις περίφημες αναθέσεις και προμήθειες των κυρίων Αβραμόπουλου και Νικήτα Κακλαμάνη είναι πολύ πρόσφατα για να τα ξεχάσουμε.
Και σεις κύριοι προμηθευτές μπορεί να ήσασταν πάντα οι οικοδεσπότες και οι χορηγοί των πάρτι αλλά με το αζημίωτο έτσι;Να 'ναι καλά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους διοικητές και τους μεγαλογιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων με τις ευλογίες πάντα των αρμοδίων υπουργών Υγείας.
Επίσης κύριοι όταν αφήνατε το χρέος της πολιτείας να συσσωρεύεται γνωρίζατε πως κάποια μέρα το πάρτι θα έπαιρνε τέλος.Δεν αντιδρούσατε όμως με την κρυφή ελπίδα να σβήσετε από το χάρτη των προμηθειών τους μικρούς ανταγωνιστές σας.Και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πετύχατε,μπράβο σας!
Τώρα όμως ο κόμπος όπως προείπαμε έσπασε το χτένι και δεν νομιμοποιείστε από πουθενά να παίζετε με τις ανθρώπινες ζωές.Ανοίξτε λοιπόν τις αποθήκες σας και προμηθεύσετε τα νοσοκομεία της χώρας με φάρμακα και υλικά πριν κατηγορηθείτε για εγκλήματα εκ προμελέτης.
Οσο για σας κυρία Ξενογιαννακοπούλου που μετά από οκτώ μήνες στην κυβέρνηση θυμηθήκατε ν' αντιμετωπίσετε ένα θέμα ζωής και θανάτου ανασκουμπωθείτε και βρέστε λύσεις άμεσα.
Αφήστε το απειλητικό ύφος,δεν σας πάει άλλωστε φαίνεστε πιο ευγενής!
Πιστεύουμε ότι γνωρίζετε πως οι αποθήκες φαρμάκου και νοσοκομειακού υλικού είναι πάντα στη διάθεση της πολιτείας με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε και την περίπτωση που κάποιοι γιατροί εν αγνοία των διοικητών δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν ώστε να οδηγηθούν οι ασθενείς στα μεγάλα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.
Το ότι οι μικρές ιδιωτικές κλινικές,κυρίως της επαρχίας,κινδυνεύουν με λουκέτο λόγο των οφειλών προς αυτές των ασφαλιστικών ταμείων υποθέτουμε πως το γνωρίζετε.
Δώστε λοιπόν από κοινού και γρήγορα λύση στο πρόβλημα,μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα μην παίζετε και με τη ζωή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες