Πετυχημένη εκδήλωση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Πετυχημένη εκδήλωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πετυχημένη εκδήλωση
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου η εκδήλωση διαμαρτυρίας, για την ακρίβεια και τα νέα μέτρα, της Πρωτοβουλίας Γυναικών σε Δράση, στην Έδεσσα, στο πάρκο των Μικρών Καταρρακτών.
Γυναίκες με διαφορετικές πολιτικές καταβολές κατέθεσαν το θυμό και τις απόψεις τους. Όλες οι απόψεις που εκφράστηκαν, με όποιο πολιτικό σκεπτικό και αν ξεκινούσαν, συγκλίνανε στην ανάγκη οργάνωση, αντίστασης, ενότητας και αλληλεγγύης απέναντι στα επώδυνα, άδικα και αντιλαϊκά μέτρα επιδρομής της Κυβέρνησης,  με την συνδρομή της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.,  για τους εργαζόμενους και τη χώρα.
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ!
Αποφασίστηκε ο προγραμματισμός εκδήλωσης ενημερωτικού χαρακτήρα. Παράλληλα συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών
Συντονισμό και δράση των γυναικών και όλων όσων πλήττονται από τη βίαιη και προκλητική επιδρομή που έχουν κηρύξει στα εισοδήματα, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια μας, στην πόλη μας αλλά και στην χώρα. Τον συντονισμό των αποφάσεων έχει αναλάβει Συντονιστική Επιτροπή, χωρίς όριο μελών, ανοιχτή σε όποια θέλει να συμμετάσχει και να βοηθήσει. Υπάρχει χώρος και δουλειά για όλες. Ήδη έχει προσφερθεί ένας σημαντικός αριθμός γυναικών για ξεκίνημα. Διαδώστε την πρωτοβουλία μας παντού και αποφασίστε τη συμπόρευση μαζί μας.
Τα μέλη της Πρωτοβουλίας Γυναικών σε Δράση συναντώνται κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ξενία στην Έδεσσα. Στις συναντήσεις μπορεί να έρθει όποια και όποιος το επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει.
Το email της Πρωτοβουλίας Γυναικών σε Δράση είναι protedessas@gmail.com για όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας.


Έδεσσα, 15 Ιουνίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες